KREVER FERIEPENGER: Tidligere Tromsø-keeper Sead Ramovic trekker sin gamle arbeidsgiver for retten i et forsøk på å få utbetalt feriepenger han mener han har krav på.Foto: Christian Thomassen / Scanpix
KREVER FERIEPENGER: Tidligere Tromsø-keeper Sead Ramovic trekker sin gamle arbeidsgiver for retten i et forsøk på å få utbetalt feriepenger han mener han har krav på.Foto: Christian Thomassen / ScanpixVis mer

Ramovic trekker Tromsø for retten

Gjør krav på ubetalte feriepenger.

|||Den tidligere Tromsø-keeperen Sead Ramovic har ventet så lenge på feriepengene sine at han har bestemt seg for å gå rettens vei.

NRK Troms og Finnmark skriver at den tidligere keeperen sender saken til retten i neste uke. Han mener han har 100.000 kroner til gode i feriepenger i klubben.

Ramovic har siden i sommer ventet på at Tromsø skal betale det klubben skylder ham. Nå er tålmodigheten slutt, for keeperen som for tiden pleier en strekkskade i tyrkiske Sivasspor.

- Jeg er lei av denne saken nå, og derfor går vi til retten mandag, sier Ramovic til nrk.no.

Etter at saken ble kjent i mediene har klubben og Ramovic snakket sammen, og Tromsø-direktør Stig-Ove Sandnes sier det slik:

- Vi var enig med Sead om at juristene skulle få på plass en avtale i løpet av kort tid. Utover det vil jeg ikke si noe mer, sier Tromsø-direktøren til NRK.

Alt tyder på at det neste som blir sagt i denne saken kommer til å bli sagt i en rettssal.

(NTB)