I SISTE LITEN: Aaron Ramsey (t.v.) scoret det eneste målet i det som i 91 minutter liknet en typisk 0-0-kamp mellom Marseille og Arsenal. Her feirer han med Laurent Koscielny og André Santos. Foto: Guillaume Horcajuelo, EPA/Scanpix
I SISTE LITEN: Aaron Ramsey (t.v.) scoret det eneste målet i det som i 91 minutter liknet en typisk 0-0-kamp mellom Marseille og Arsenal. Her feirer han med Laurent Koscielny og André Santos. Foto: Guillaume Horcajuelo, EPA/ScanpixVis mer

Ramsey avgjorde et gjesp av en kamp på overtid

Innbytteren sendte Arsenal til topps i gruppa.

(Dagbladet): Marseille - Arsenal 0-1.

I drøye 91 minutter så begge lag ut til å være fornøyde med uavgjort. Riktignok ble det skapt noen halvsjanser, men verken Marseille eller Arsenal tok unødvendige sjanser for å score vinnermålet.

Men da alt så ut til å ebbe ut i 0-0, dukket innbytter Aaron Ramsey opp bak i feltet.

Et litt for høyt innlegg fra høyresida hadde sklidd over hodene foran mål, men Ramsey dempet, siktet og prikket inn 1-0 to minutter på overtid.

- Det var fint å komme inn å få score vinnermålet. Jeg gamblet på at innlegget landet ved borteste stolpe. Jeg fikk god tid, og heldigvis ble det mål, sier han i TV-intervjuet sendt på Viasat 4.

- Forsvarte oss godt Ellers er det peneste han har å si om kampen følgende:

- Jeg synes vi forsvarte oss godt, og holdt nullen. Begge lag forsvarte seg bra. Kanskje var det litt nervøst.

Loïc Rémy hadde en bra sjanse fra skrått hold i første omgang, men skjøt utenfor via en forsvarer.

Arsenal til topps Marseille-keeper Steve Mandanda avverget forsøk fra både Theo Walcott og Robin van Persie - også de fra skrått hold - i andre omgang.

Borteseieren gir Arsenal føringen i gruppa på sju poeng foran Marseille med seks. Olympiakos gikk opp på tredjeplass med tre poeng etter 3-1-seier mot Borussia Dortmund i kveld. De regjerende Bundesliga-mestrene har bare ett poeng på tre kamper.