KASTET UT AV KLUBBEN: Adeccoligaklubben Randaberg har sparket Michael Andrè Bekke (innringet nede til venstre) og Trond Kenneth Kindervåg (innringet oppe til høyre), etter at de drakk øl på vei til en bortekamp med klubbens andrelag. Foto: Randaberg
KASTET UT AV KLUBBEN: Adeccoligaklubben Randaberg har sparket Michael Andrè Bekke (innringet nede til venstre) og Trond Kenneth Kindervåg (innringet oppe til høyre), etter at de drakk øl på vei til en bortekamp med klubbens andrelag. Foto: RandabergVis mer

Randaberg-spillere drakk øl på vei til kamp

Nå er de sparket.

(Dagbladet): Randaberg-spillerne Michael Andrè Bekke og Trond Kenneth Kindervåg fikk fredag sparken etter å ha brutt klubbens alkoholregler.

Og i dette tilfellet handlet det ikke om å gå på byen fire dager før kamp - men om å drikke øl på vei til bortekamp med Randabergs andrelag i 4. divisjon.

Begge spillerne, som i utgangspunktet tilhører førstelagstroppen i 1. divisjon, spilte i 2-0-seieren mot Staal Jørpelands andrelag.

De tre poengene blidgjorde imidlertid ikke Randaberg-ledelsen, som enstemmig besluttet å sparke Bekke og Kindervåg i et møte torsdag kveld.

Spillerne ble informert i dag, og Bekke aksepterte umiddelbart avgjørelsen.

- Det som har skjedd er utrolig trist, både for meg og klubben. Jeg har gjort noe veldig dumt, opptrådt respektløst overfor klubben og oppført meg på en måte som ikke er likt meg i det hele tatt. Jeg har full forståelse for at Randaberg har måttet gå til det skrittet å sparke meg, sier han til Stavanger Aftenblad.
 
25 år gamle Bekke, med en fortid i blant annet start, forklarer at han og Kindervåg satt i bilen på ferja mellom Stavanger og Tau da de åpnet seg hver sin øl.

- Jeg skjønner egentlig ikke hva vi tenkte på, sier han.

Trener Thomas Pereira er mildt sagt forferdet over spillernes mangel på dømmekraft - rekruttkamp i 4. divisjon til tross.

- For meg er dette meget alvorlig. Et særdeles grovt overtramp, sa han til TV 2 i går.