<strong>MISTET LAPPEN:</strong> Drifting-stjerna Fredric Aasbø kjørte i 107 kilometer i en 60-sone, og blir uten førerkort i ett år. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
MISTET LAPPEN: Drifting-stjerna Fredric Aasbø kjørte i 107 kilometer i en 60-sone, og blir uten førerkort i ett år. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

«Råner'n fra Ski» mistet lappen etter råkjøring

- Jeg legger meg helt flat, sier drifting-stjernen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 29 år gamle norske drifting-stjernen, Fredric Aasbø, har mistet lappen.

Bilstjerna, som også går under navnet «Råner'n fra Ski» ble stoppet etter å ha grisekjørt i Ski i januar, skriver Østlandets Blad.

Drifting-kjøreren holdt en fart på 107 kilometer i en 60-sone - og blir nå uten førerkort i ett år. I tillegg må han betale en bot på 10 000 kroner.

Den norske bilstjerna er godt kjent gjennom Dagbladet-serien «Råner'n fra Ski», og i 2014 vant han Formula Drift Asia med Team RS-R, der han kjører en V8-motorisert Toyota GT86.

Til Østlandets Blad sier 29-åringen at må tåle straffen for å ha gjort noe dumt.

- Jeg legger meg helt flat, Dette er bare dumt. Det finnes ingen unnskyldning for det jeg har gjort. Jeg valgte en dårlig avgjørelse og må ta konsekvensen, sier Aasbø til ØB.

Aasbø forteller at han fortsatt kan kjøre i utlandet, i blant annet USA og Asia. Han er opptatt av at han fortsatt skal være et forbilde for unge førere.

- Jeg vil fortsette å være et forbilde for unge norske gutter og jenter. Jeg vil lære mye av denne hendelsen. Det er viktig å - understreke for ungdom viktigheten av å holde seg under fartsgrensene. Ta heller ut farten på bane. Dette får jeg ta på kontoen for erfaring, sier Aasb til Østlandets Blad.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer