Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rangers dropper Eggen

Dan Eggen (33) blir ikke Rangers-spiller fordi Alaves krever overgangssum for nordmannen.

MANCHESTER (Dagbladet): - Situasjonen er den at de vil ha penger for meg, og det går ikke skottene med på. Det er en prinsippsak for dem at de ikke betaler for en spiller de i første omgang bare skal ha ut sesongen, sier Eggen til Dagbladet.

Alaves har for tida fem midtstoppere i stallen. En av dem skal bort innen transfervinduet stenger 1. februar.

- Jeg må nå se meg alvorlig om etter andre klubber. Jeg kan ikke vente fram til 31. januar for å se om Alaves lar meg gå gratis da, sier Eggen.

Tidligere har både Birmingham og Bolton vist interesse for nordmannen. - Hvorvidt de fortsatt er interesserte er blant de tingene jeg må se på nå, sier Dan Eggen til Dagbladet.

33-åringen ble slett ikke sjokkert da han fant ut at Alaves likevel ville ha betalt for ham.

- De fortalte meg i fjor sommer at jeg kunne gå gratis, men hvis en storklubb som Rangers vil ha meg, blir jeg ikke overrasket om de forlanger litt likevel, sa Eggen til Dagbladet i går.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling