Rangers-fansen fryktet det verste da de hørte Zucca-ryktene. I natt viste han seg på storskjermen, til vill jubel

Skadet.

(Dagbladet): I midten av april fikk New York Rangers' Mats Zuccarello et skudd fra lagkamerat Ryan McDonagh som traff ham i hjelmen. Da pådro nordmannen seg en kraftig hjernerystelse. Siden den tid har han måttet oppholde seg på sidelinjen mens New York Rangers kjemper i Stanley Cup-kvartfinalen.

Når Zuccarello er tilbake på isen etter skaden er foreløpig usikkert, og det har til og med blitt spekulert i om 27-åringen er ute resten av sesongen. Enda verre er spekulasjonene som har gått på sosiale medier.

Ifølge New York Post tok ryktene for seg flere dramatiske scenarioer, blant annet at «Zucca» kunne måtte legge skøytene på hylla for godt.

De ryktene dementerte nordmannens manager, Kevin Skabo, overfor VG i går kveld. Det gjorde også Zuccarello i natt, da han var tilstede da New York Rangers snudde kampen og sørget for at det fortsatt er liv i semfinale-håpet i Stanley Cup.

Zuccarello oppholdt seg i presseboksen, og da han ble filmet på storskjermen i arenaen, var det til ellevill jubel fra hjemmefansen i Madison Square Garden. 27-åringen smilte og vinket.

- Det er flott å se ham. Han er en stor del av dette laget. Uansett om han er på eller utenfor isen, er han viktig for oss. Så det er absolutt godt å se ham her, sier Rangers-kaptein Marc Staal ifølge New York Post.

Manager Skabo kunne overfor VG i går fortelle at Zuccarello er tilbake i lett trening, men som med alle skader er det viktig å ta ett skritt av gangen.