NY FORSTERKNING: New York Rangers har nylig hentet Martin St. Louis til klubben, men mannen som er omtrent like høy, eller lav, som Mats Zuccarello Aasen står foreløpig bare med ett poeng på fem kamper for sin nye klubb. I natt ble det 1-2 tap for Rangers. Foto: Getty Images / NTB Scanpix
NY FORSTERKNING: New York Rangers har nylig hentet Martin St. Louis til klubben, men mannen som er omtrent like høy, eller lav, som Mats Zuccarello Aasen står foreløpig bare med ett poeng på fem kamper for sin nye klubb. I natt ble det 1-2 tap for Rangers. Foto: Getty Images / NTB ScanpixVis mer

Rangers har knapt scoret etter at «Zucca-kopien» kom

Mål-legenden Martin St. Louis med svak start i sin nye klubb.

Mats Zuccarello Aasen spilte hele 19 minutter, men det var et blekt New York Rangers som tapte 1-2 borte mot Minnesota Wild i natt.

Oslo-gutten hadde to vellykkede taklinger, men kom ikke til avslutninger i NHL-kampen.

- Frustrerende kveld
Rangers vant skuddstatistikken 30-26, men slet med å bryte gjennom et kompakt Wild-lag.

- En virkelig frustrerende kveld. Vi klarte bare ikke å komme igjennom. Et mareritt, sa Rangers-spilleren Derick Brassard.

Rangers hentet nylig en av NHLs virkelige poengkonger, Martin St. Louis (38), for å plusse på i målprotokollen, men så langt har gått trått for høyrevingen som var kaptein på det canadiske laget som vant OL-gullet i hockey i Sotsji i februar.

Fem kamper ut i sin Rangers-karriere står St. Louis notert med bare en målgivende pasning.

I løpet av karrieren står han oppført med 974 poeng (369 mål/605 målgivende) på 1046 kamper.

Og før han sluttet seg til New York Rangers noterte NHL-legenden seg for 61 poeng på 62 kamper for Tampa Bay Lightning, som han spilte for i 14 år.

1,73 høy
Martin St. Louis er likhet med Mats Zuccarello lav til å spille i den fysiske tøffe NHL-ligaen. «Zucca» er 1,71 høy, Martin St. Louis to centimeter høyere. Canadierens suksess har ofte vært brukt som beviset på at også spillere som ikke er store og robuste kan ha livets rett i NHL.

Martin St. Louis har på mange måter banet vei for folk med de fysiske forutsetningene - og slik kan han indirekte også hatt innvirkning på at at Rangers i sin tid tok sjansen på Mats Zuccarello Aasen.

Dårlig periode
Så gjenstår det å se om Martin St. Louis får fart på skøytene i New York Rangers, som er inne i en tøff periode nå.

De syv siste kampene har gitt fem tap, og de har falt ned en plass, til tredje, i sin NHL-avdeling.

På de to siste kampene har de bare scoret ett mål i hver.

I Rangers-målet fikk for øvrig Cam Talbot sjansen i stedet for svenske Henrik Lundqvist, som tidligere i uka noterte seg for sin 300. seier for New York Rangers.