New York Rangers:

Rangers i storform - har vunnet tolv av 16 kamper

Leder serien.

LEDER SERIEN: Mats Zuccarello og hans New York Rangers har vunnet tolv av 16 kamper så langt i år. Her er «Zucca» sammen med lagkamerater etter å ha scoret mot Winnipeg Jets tidligere i november. Foto: Danny Wild-USA TODAY Sports
LEDER SERIEN: Mats Zuccarello og hans New York Rangers har vunnet tolv av 16 kamper så langt i år. Her er «Zucca» sammen med lagkamerater etter å ha scoret mot Winnipeg Jets tidligere i november. Foto: Danny Wild-USA TODAY SportsVis mer

New York Rangers tok sesongens tolvte seier av 16 mulige da de slo Edmonton Oilers 3-1 på borteis søndag.

Mats Zuccarello noterte seg for fem skudd på mål, men fikk ikke bokført verken scoring eller assist i seieren. Michael Grabner scoret Rangers' første og siste mål, mens Dan Girardi sørget for den andre scoringen.

Zuccarello fikk hele 21.18 minutter på isen og var soleklart mest aktiv at de offensive spillerne på laget. Svenske Jesper Fast hadde nest mest istid av de offensive med 18.27 minutter.

Kun Montreal Canadiens har fått en bedre start på sesongen enn New York Rangers i NHL. Zuccarello og co. står med tolv seirer på sine 16 første kamper. Det holder til ledelse i øst.

Rangers reiser imidlertid ikke hjem fra Canada med det første. Onsdag gjester de Vancouver Canucks i OL-byen. Deretter venter kamper mot Columbus Blue Jackets og Florida Panthers, før de skal ut i et dobbeltmøte med forrige sesongs Stanley Cup-vinner, Sidney Crosbys Pittsburgh Penguins.

(NTB)