I TRØBBEL. Washington Capitals-målvakt Braden Holtby avverget samtlige 30 skudd da New York Rangers kom på besøk mandag. Det holdt til 1-0-seier for hovedstadslaget. Foto: Patrick Smith/Getty Images/AFP
I TRØBBEL. Washington Capitals-målvakt Braden Holtby avverget samtlige 30 skudd da New York Rangers kom på besøk mandag. Det holdt til 1-0-seier for hovedstadslaget. Foto: Patrick Smith/Getty Images/AFPVis mer

Rangers i trøbbel i sluttspillet: Washington opp i føringen

Ligger under 1-2 i kamper.

Washington Capitals-målvakt Braden Holtby avverget samtlige 30 skudd da New York Rangers kom på besøk mandag. Det holdt til 1-0-seier for hovedstadslaget.

Avgjørelsen i den tredje kvartfinalekampen kom i annen periode da Jay Beagle ble den store helten for vertene. 29-åringen gikk rundt Rangers-buret og sendte pucken via skøyta til Keith Yandle og i mål.

- Keith faller og pucken treffer ham i beinet, og plutselig er den i nettet, forklarte Rangers-målvakt Henrik Lundqvist etter kampen.

Med seieren gikk Capitals opp i 2-1-ledelse sammenlagt. Kvartfinalen spilles som best av sju.

Selvtillit For Rangers var det første gang de gikk målløse av en sluttspillkamp siden fjorårets finale mot Los Angeles Kings hvor de tapte 0-3.

- Vi skapte sjanser, og det er aldri så dårlig eller så bra som det ser ut. Vi har selvtillit og er klare for kamp nummer fire, oppsummerte Rangers' Martin St. Louis.

Nettopp St. Louis var den som fikk den største muligheten for New York-laget, men en strålende redning av Holtby sørget for at Washington beholdt ledelsen.

- De lar Holtby se utgangen på alle skudd, så vi må komme oss inn foran ham, konkluderte New York-lagets toppscorer, Rick Nash.

Zucca Mats Zuccarello er fremdeles skadd på ubestemt tid. Nordmannen pådro seg en skade fredag for halvannen uke siden da han fikk en puck i hodet.

Det er ventet at 27-åringen iallfall går glipp av kvartfinaleserien mot Washington.

Neste kamp spilles onsdag, også den i Washington.

(NTB)