- Rangers inn i kampen om Huseklepp

Skotske kilder påstår Rangers vil hente Brann-spilleren foran nesa på Celtic.

KRYSSER FINGRENE FOR GLASGOW: Erik Huseklepp var på vei til Glasgow Celtic, men nå skal også byrival Rangers ha kastet seg inn i kampen om nordmannen. Foto: Bjørn Langsem
KRYSSER FINGRENE FOR GLASGOW: Erik Huseklepp var på vei til Glasgow Celtic, men nå skal også byrival Rangers ha kastet seg inn i kampen om nordmannen. Foto: Bjørn LangsemVis mer

(Dagbladet): Erik Huseklepp (26) skal være på vei til Glasgow Celtic.

Brann-leder Roald Bruun-Hansen har vært i Glasgow de siste par dagene, og skal ifølge spekulasjonene koste Thomas Rognes lag drøyt ti millioner kroner.

I ettermiddag melder imidlertid britiske Sky Sports at erkerival Glasgow Rangers også ønsker å hente nordmannen.

Ifølge Sky Sports planlegger Rangers et mot-bud for å lokke Brann og Huseklepp til å droppe Celtic.

Sky Sports har imidlertid ingen åpne kilder på dette.

Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen har vært i forhandlinger med Celtic, men en avtale om overgang er ikke i boks - og dermed kan Rangers-ryktene vise seg å være mer fornuftige enn man skulle tro. — Han er ikke solgt. Jeg kan bekrefte at jeg har vært i Glasgow og snakket med Celtic, men noe mer utover det har jeg egentlig ikke å si, sa Bruun-Hanssen til bt.no da han landet på Flesland i ettermiddag.

Rangers-manager Walter Smith ble konfrontert med Huseklepp-spekulasjonene på en pressekonferanse i ettermiddag. Ifølge TV-kanalen STV ble ryktene avfeid som «fantasy football».

Verken agent Morten Wivestad eller Brann-leder Bruun-Hansen har ikke besvart Dagbladets henvendelse.