Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL-sluttspillet:

Rangers med ny seier mot Senators

New York Rangers slo Ottowa Senators igjen 4–1 i fredagens kamp og sørget for at de to lagene nå står uavgjort i kvartfinaleserien.SEIER: New York Rangers slo Ottowa Senators igjen 4–1 i fredagens kamp og sørget for at de to lagene nå står uavgjort i kvartfinaleserien. Her forsøker Senators-spiller Mike Hoffman (midten) å komme seg forbi New York Rangers' Ryan McDonagh og Mats Zuccarello. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
SEIER: New York Rangers slo Ottowa Senators igjen 4–1 i fredagens kamp og sørget for at de to lagene nå står uavgjort i kvartfinaleserien. Her forsøker Senators-spiller Mike Hoffman (midten) å komme seg forbi New York Rangers' Ryan McDonagh og Mats Zuccarello. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stillingen mellom norske Mats Zuccarellos New York Rangers og Ottawa Senators er nå 2–2 i kvartfinaleserien som går over maks sju kamper.

Etter at Rangers tapte de to første kampene, hadde laget mye å bevise. Med 4-1-seieren mot Senators onsdag reduserte Zucca og co. Senators forsprang til 1–2.

I fredagens kamp har Rangers igjen sørget for å vise seg fra sin beste side på hjemmeis, og endte opp med å slå bortelaget med samme stillingen som i forrige kamp, 4–1.

Det var Nick Holden som sørget for å ta ledelsen ved å lure pucken i mål 14 minutter ut i første periode. I andre periode var det Oscar Lindeberg som tok over showet og scoret to mål for hjemmelaget, både to minutter og nesten 16 minutter ut i andre periode.

Chris Kreider tok over stafettpinnen i tredje periode og lagets fjerde mål etter nesten elleve minutter. Som et lite plaster på såret lurte bortelaget inn et mål 13 og et halvt minutt ut i siste periode.

Zuccarello fikk drøye 19 og et halvt minutt på banen under kveldens kamp.