Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rangers nær flause i første kamp på nivå fire

Peterhead nær sensasjonsseier.

NÆR FLAUSE: Med åtte landslagspillere på banen trengte Rangers mål i siste minutt for å redde uavgjort i sin første kamp på nivå fire i skotsk fotball. Her fra en kamp mot Celtic i fjorårssesongen. Foto: REUTERS / Russell Cheyne / NTB Scanpix
NÆR FLAUSE: Med åtte landslagspillere på banen trengte Rangers mål i siste minutt for å redde uavgjort i sin første kamp på nivå fire i skotsk fotball. Her fra en kamp mot Celtic i fjorårssesongen. Foto: REUTERS / Russell Cheyne / NTB Scanpix Vis mer

Med åtte landslagspillere på banen trengte Rangers mål i siste minutt for å redde uavgjort i sin første kamp på nivå fire i skotsk fotball.

Lørdagens seriepremiere i 3. divisjon borte mot Peterhead endte med 2-2. Tidligere Brann-spiller Robbie Winters spilte fra start og var blant de mindre kjente motstanderne som ventet gjestene.

Rangers har opplevd et stort fall fra toppen i skotsk fotball etter at eierselskapet ikke fikk orden på økonomien og klubben ble tvangsflyttet ned til den laveste divisjonen tidligere i år.

Den nye hverdagen for Glasgow-giganten ble innledet med en lite glamorøs kamp på utebane i havnebyen Peterhead utenfor Aberdeen. Rangers er blitt godt vant med å trekke over 50.000 tilskuere til sine hjemmekamper. Nå åpnet den nye sesongen i en liten fiskerlandsby som bare har rundt 17.000 innbyggere og et stadion med 3717 som tilskuerrekord.

Det åpnet etter planen for Rangers lørdag da 17-åringen Barry McKay nikket de seiersvante gjestene i ledelsen etter 27 minutter. McKay scoret dermed Rangers' første mål noensinne i Skottlands laveste divisjon.

Men Winters' spissmakker Rory McAllister, som bød på trøbbel for bortelaget i stort sett hele kampen, utlignet i 64. spilleminutt. Enda verre ble det for Rangers da Scott McLaughlin dundret inn et glitrende volleyskudd for Peterhead med åtte minutter igjen.

Rangers-manager Ally McCoist stilte med åtte landslagsspillere på lille Balmoor Stadium. Likevel slet storlaget med å vise kvalitetsforskjell på lagene.

Da Rangers til slutt kjempet inn målet som ga poeng var det heller ikke mye som minnet en klubb som har dominert i skotsk fotball i årtier. I sluttsekundene fikk nordiren Andrew Little inn en retur med kneet etter at innbytter Kevin Kyle hadde nikket i tverrliggeren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media