Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL:

Rangers og Zucca tapte hjemme mot Red Wings

Målfattig.

TAP:  New York Rangers og Mats Zuccarello. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM/REX/Shutterstock 
TAP:  New York Rangers og Mats Zuccarello. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM/REX/Shutterstock  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello og New York Rangers klarte ikke å få has på Detroit Red Wings i onsdagens oppgjør. Hjemmekampen endte med 2-1-tap for Rangers.

Zuccarello var ikke involvert i den ene scoringen til Rangers, som kom allerede etter ett minutt og ni sekunder i første periode ved Mika Zibanejad.

Bortelagets scoringer ble satt inn av Thomas Vanek, seks minutter ut i andre periode, og Drew Miller i løpet av det første minuttet av tredje periode.

Mye spilletid

Rangers gjorde imidlertid mange forsøk på å sette pucken i nettet i løpet av kampen, og hadde 33 skudd mot mål mot 18 til hjemmelaget.

Zuccarello var den av spillerne mest nest mest spilletid av Rangers-spillerne. Nordmannen var på isen i totalt 22.54 minutter. Han pådro seg utvisning 49 sekunder ut i 2. periode etter en tripping mot Jonathan Ericsson.

I 3. periode bidro han med et skummelt håndleddsskudd som ble reddet av Red Wings-keeper Jimmy Howard. Howard sto fram som en av sitt lags beste spillere og sto bak 32 redninger i løpet av kampen. Howard spilte sin første kamp for sesongen i Madison Square Garden. Petr Mrazek er normalt førstekeeperen til Detroit Red Wings.

To tap

Rangers står nå med to seire og to tap så langt i årets sesong.

I den andre kampen som ble spilt natt til torsdag norsk tid endte det 5-4 til Winnipeg Jets over Toronto Maple Leafs. Toronto tok ledelsen 4-1, men Winnipeg vant etter forlengning.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!