I TRØBBEL: Pittsburgh Penguins knuste New York Rangers 5-0 i NHL-sluttspillets fjerde kamp. Zuccarello og co. må dermed vinne alle de resterende kampene for å bli best i serien på sju kamper. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
I TRØBBEL: Pittsburgh Penguins knuste New York Rangers 5-0 i NHL-sluttspillets fjerde kamp. Zuccarello og co. må dermed vinne alle de resterende kampene for å bli best i serien på sju kamper. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFPVis mer

Rangers og Zuccarello fikk juling

Pittsburgh Penguins vant 5-0.

Pittsburgh Penguins knuste New York Rangers 5-0 i NHL-sluttspillets fjerde kamp. Zuccarello og co. må dermed vinne alle de resterende kampene for å bli best i serien på sju kamper.

Sammenlagt står det nå 3-1 i sluttspillet.

Eric Fehr, Sidney Crosby og Corror Sheary scoret alle for bortelaget i løpet av første periode i Madison Square Garden torsdag. Jevgenij Malkin scoret et mål hver i de påfølgende periodene.

- Det er lettere å bli ferdig med en sånn kamp som dette. Vi ligger under 0-3 etter første periode. Det er tungt, spesielt mot et lag som Pittsburgh, som legger seg bakpå og spesielt når vi ikke jobber smart nok, sier Mats Zuccarello til Nettavisen.

Vinner Pittsburgh i den femte kampen, som spilles på deres hjemmebane førstkommende lørdag, vil det sende dem til andre runde i sluttspillet.

- Vi har vært i denne situasjonen før. Det hjelper ikke å bryte ned hverandre, vi må tenke positivt. Vi må støtte hverandre og gjøre hverandre gode, sier Zuccarello til avisen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.