Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rangers og Zuccarello fikk juling

Pittsburgh Penguins vant 5-0.

I TRØBBEL: Pittsburgh Penguins knuste New York Rangers 5-0 i NHL-sluttspillets fjerde kamp. Zuccarello og co. må dermed vinne alle de resterende kampene for å bli best i serien på sju kamper. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
I TRØBBEL: Pittsburgh Penguins knuste New York Rangers 5-0 i NHL-sluttspillets fjerde kamp. Zuccarello og co. må dermed vinne alle de resterende kampene for å bli best i serien på sju kamper. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pittsburgh Penguins knuste New York Rangers 5-0 i NHL-sluttspillets fjerde kamp. Zuccarello og co. må dermed vinne alle de resterende kampene for å bli best i serien på sju kamper.

Sammenlagt står det nå 3-1 i sluttspillet.

Eric Fehr, Sidney Crosby og Corror Sheary scoret alle for bortelaget i løpet av første periode i Madison Square Garden torsdag. Jevgenij Malkin scoret et mål hver i de påfølgende periodene.

- Det er lettere å bli ferdig med en sånn kamp som dette. Vi ligger under 0-3 etter første periode. Det er tungt, spesielt mot et lag som Pittsburgh, som legger seg bakpå og spesielt når vi ikke jobber smart nok, sier Mats Zuccarello til Nettavisen.

Vinner Pittsburgh i den femte kampen, som spilles på deres hjemmebane førstkommende lørdag, vil det sende dem til andre runde i sluttspillet.

- Vi har vært i denne situasjonen før. Det hjelper ikke å bryte ned hverandre, vi må tenke positivt. Vi må støtte hverandre og gjøre hverandre gode, sier Zuccarello til avisen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart