NHL:

Rangers og Zuccarello gikk på en hjemmesmell

Zuccarello uten poeng.

TAP: New York Rangers hadde store problemer med å hamle opp med Buffalo Sabres på og gikk på et tungt 1-4-tap hjemme i Madison Square Garden.

 Foto:  Scott D Stivason/Cal Sport Media
TAP: New York Rangers hadde store problemer med å hamle opp med Buffalo Sabres på og gikk på et tungt 1-4-tap hjemme i Madison Square Garden.
 Foto:  Scott D Stivason/Cal Sport Media
Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

New York Rangers hadde store problemer med å hamle opp med Buffalo Sabres på og gikk på et tungt 1-4-tap hjemme i Madison Square Garden.

Gjestene fra Buffalo styrte kampen helt fra starten av og gikk til første pause med en 2-0-ledelse. Zemgus Girgensons og Evander Kane sto bak målene.

Rundt ett minutt ut i midtperioden økte Justin Bailey til 3-0. Det var hans første NHL-mål. Med 4.05 minutter igjen av perioden satte Nick Holden inn Rangers eneste mål for kvelden. Holden står med fire scoringer på sine fire siste kamper.

Jack Eichel gjorde kampens siste mål for Sabres i tredje periode.

Mats Zuccarello var på isen i 19 minutter og 15 sekunder. Han markerte seg ikke med målpoeng, men hadde fem skudd på mål.

- Jeg vil ikke ta noe vekk fra motstanderen, men det er ingen tvil om at vi ikke gjorde en god nok jobb i forberedelsene til kveldens kamp. Jeg har sagt det mange ganger: Det er ingen enkle kamper i denne ligaen, og vi var ikke klare da kampen startet, sa Rangers-trener Alain Vigneault ifølge nhl.com og la til:

- Jeg har ikke sagt det veldig ofte så lenge jeg har vært her, men dette var en veldig dårlig kamp av oss. Vi ble nedkjempet på en forferdelig måte. Dette må vi respondere på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer