NHL:

Rangers og Zuccarello gikk på en hjemmesmell

Zuccarello uten poeng.

TAP: New York Rangers hadde store problemer med å hamle opp med Buffalo Sabres på og gikk på et tungt 1-4-tap hjemme i Madison Square Garden.
<div></div><div>
&nbsp;Foto: &nbsp;Scott D Stivason/Cal Sport Media</div>
TAP: New York Rangers hadde store problemer med å hamle opp med Buffalo Sabres på og gikk på et tungt 1-4-tap hjemme i Madison Square Garden.
 Foto:  Scott D Stivason/Cal Sport Media
Vis mer

New York Rangers hadde store problemer med å hamle opp med Buffalo Sabres på og gikk på et tungt 1-4-tap hjemme i Madison Square Garden.

Gjestene fra Buffalo styrte kampen helt fra starten av og gikk til første pause med en 2-0-ledelse. Zemgus Girgensons og Evander Kane sto bak målene.

Rundt ett minutt ut i midtperioden økte Justin Bailey til 3-0. Det var hans første NHL-mål. Med 4.05 minutter igjen av perioden satte Nick Holden inn Rangers eneste mål for kvelden. Holden står med fire scoringer på sine fire siste kamper.

Jack Eichel gjorde kampens siste mål for Sabres i tredje periode.

Mats Zuccarello var på isen i 19 minutter og 15 sekunder. Han markerte seg ikke med målpoeng, men hadde fem skudd på mål.

- Jeg vil ikke ta noe vekk fra motstanderen, men det er ingen tvil om at vi ikke gjorde en god nok jobb i forberedelsene til kveldens kamp. Jeg har sagt det mange ganger: Det er ingen enkle kamper i denne ligaen, og vi var ikke klare da kampen startet, sa Rangers-trener Alain Vigneault ifølge nhl.com og la til:

- Jeg har ikke sagt det veldig ofte så lenge jeg har vært her, men dette var en veldig dårlig kamp av oss. Vi ble nedkjempet på en forferdelig måte. Dette må vi respondere på.

New York Rangers møter Philadelphia Flyers på borteis allerede onsdag.

(NTB)