Rangers og Zuccarello tapte for andre gang på rad

Keeper Henrik Lundqvist storspilte og hadde 30 redninger, men det hjalp så lite. Boston Bruins var hakket skarpere og vant 4-3 i NHL fredag.

TAPTE: Mats Zuccarello og New York Rangers tapte mot Boston Bruins. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP
TAPTE: Mats Zuccarello og New York Rangers tapte mot Boston Bruins. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFPVis mer

Mats Zuccarello var på isen i 19.06 minutter. Han fikk et plusspoeng i protokollen, men markerte seg ikke verken med scoringer eller assists. Dermed gikk New York Rangers på sitt andre strake tap. Men det ble en artig og svingende kamp i Boston, der hjemmelaget tok ledelsen i den første perioden ved Patrice Bergeron.

Rangers slo tilbake og gikk opp til 2-1 i løpet av drøye fem minutter i innledningen av annenperiode. Oscar Lindberg og Rick Nash scoret, men før det var gått ti minutter av perioden var Boston à jour ved Brett Conolly.

I den tredje perioden scoret gjestene fra New York igjen et tidlig mål ved J.T. miller, men Ryan Spoonor utlignet til 3-3 vel seks minutter senere.

Avgjørelsen falt 1.43 minutt før slutt. Da ordnet David Krejci 4-3 til hjemmelaget uten at keeperkjempen Lundqvist kunne gjøre noe med det.

Det var særlig i innledningen av kampen at Boston presset på veldig hardt, men Lundqvist holdt Rangers inne i kampen. Uten ham kunne det gått langt verre.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram