TAPTE: Mats Zuccarello og New York Rangers tapte mot Boston Bruins. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP
TAPTE: Mats Zuccarello og New York Rangers tapte mot Boston Bruins. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFPVis mer

Rangers og Zuccarello tapte for andre gang på rad

Keeper Henrik Lundqvist storspilte og hadde 30 redninger, men det hjalp så lite. Boston Bruins var hakket skarpere og vant 4-3 i NHL fredag.

Mats Zuccarello var på isen i 19.06 minutter. Han fikk et plusspoeng i protokollen, men markerte seg ikke verken med scoringer eller assists. Dermed gikk New York Rangers på sitt andre strake tap. Men det ble en artig og svingende kamp i Boston, der hjemmelaget tok ledelsen i den første perioden ved Patrice Bergeron.

Rangers slo tilbake og gikk opp til 2-1 i løpet av drøye fem minutter i innledningen av annenperiode. Oscar Lindberg og Rick Nash scoret, men før det var gått ti minutter av perioden var Boston à jour ved Brett Conolly.

I den tredje perioden scoret gjestene fra New York igjen et tidlig mål ved J.T. miller, men Ryan Spoonor utlignet til 3-3 vel seks minutter senere.

Avgjørelsen falt 1.43 minutt før slutt. Da ordnet David Krejci 4-3 til hjemmelaget uten at keeperkjempen Lundqvist kunne gjøre noe med det.

Det var særlig i innledningen av kampen at Boston presset på veldig hardt, men Lundqvist holdt Rangers inne i kampen. Uten ham kunne det gått langt verre.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram