Rangers overkjørt i målrik kamp

New York Rangers og Mats Zuccarello hadde bare æren å spille for da de møtte Tampa Bay Lightning på hjemmebane fredag. Det endte med et 3–7 tap.

TAPTE: Mats Zuccarello og hans lagkamerater i New York Rangers ble overkjørt av Tampa Bay Lightning natt til lørdag. Foto: Elsa / Getty Images / AFP / NTB scanpix
TAPTE: Mats Zuccarello og hans lagkamerater i New York Rangers ble overkjørt av Tampa Bay Lightning natt til lørdag. Foto: Elsa / Getty Images / AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er allerede flere kamper siden det ble klart at Rangers ikke når sluttspillet. Fredagens oppgjør var heller ikke like viktig for Lightning, som allerede har sikret seg en Stanley cup-billett.

Mats Zuccarello fikk 16 minutter og 51 sekunder på isen. Han bidro blant annet med en assist da Filip Chytil satte inn Rangers' andre mål for kampen i en målrik tredje periode. Hele sju av kampens ti scoringer kom i denne perioden.

I forkant av kampen sa Mats Zuccarello til Nettavisen at han ønsker å bli værende på New York-laget, selv om ledelsen i et brev til fansen har gjort det klart at laget skal brytes ned og bygges opp igjen.

- Selvfølgelig ønsker jeg å være her. Jeg føler at jeg kan være en bra spiller og en god lagkamerat hvis de skal gjenoppbygge. Enten det tar ett, to eller tre år, føler jeg at jeg kan være en bra spiller å ha i den prosessen, sa Zuccarello.

Det er første gang siden 2009/10-sesongen at Rangers ikke er med videre til NHL-sluttspillet.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer