<strong>HATTRICK:</strong> Rangers' Lee McCulloch scoret tre mål i kampen som sikret opprykk til nivå to i skotsk fotball. Foto: REUTERS/David Moir
HATTRICK: Rangers' Lee McCulloch scoret tre mål i kampen som sikret opprykk til nivå to i skotsk fotball. Foto: REUTERS/David Moir Vis mer

Rangers sikret opprykk med åtte kamper igjen av sesongen

Klare for nivå to i Skottland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lee McCulloch gjorde hattrick da Rangers slo Airdrie 3-0 og sikret opprykk fra skotsk 1. divisjon fotball onsdag.

Dermed er annen etappe i den tidligere storklubbens klatring tilbake til eliten fullført. Over 41.000 tilskuere på Ibrox så laget sikre seg 26 poengs forsprang på serietoer Dunfermline med åtte kamper igjen å spille.

Det er det tidligste en skotsk serievinner er kåret siden Partick Thistle ble mester i gamle 2. divisjon i mars 1976.

Rangers havnet i skifteretten i februar 2012 som følge av ubetalte skatteregninger, og klubben ble slått konkurs i juni samme år. Klubben med 54 seriemesterskap måtte starte om igjen på nivå fire.

McCulloch var en av en liten håndfull spillere som valgte å følge klubben ned, og det var passende at han scoret målene som sikret opprykk nummer to.

Rangers-kapteinen scoret de to første målene på straffespark, og han fullførte sitt hattrick med et spillemål i slutten av første omgang.

Rangers har avgitt bare fire poeng i serien så langt i sesongen. Klubben spiller mandag omkamp mot Albion Rovers i kvartfinalen i den skotske cupen.

Neste sesong spiller Rangers i den skotske mesterskapsserien, der målet er opprykk til eliteserien.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer