Rangers slo kraftig tilbake - fortsatt uten Zuccarello

Utliknet med 5-1 seier over Tampa Bay Lightning.

UTLIKNET: Rick Nash scoret to ganger og keeper Henrik Lundqvist spilte strålende i New York Rangers-målet. Det ga 5-1 seier. Foto: Mike Carlson/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
UTLIKNET: Rick Nash scoret to ganger og keeper Henrik Lundqvist spilte strålende i New York Rangers-målet. Det ga 5-1 seier. Foto: Mike Carlson/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rick Nash scoret to ganger og keeper Henrik Lundqvist spilte strålende i New York Rangers-målet. Det ga 5-1 seier.

I den fjerde kampen mot Tampa Bay Lightning var det ingen tvil om hvem som var best. Rangers førte kampen hele tiden, og den klare seieren kunne laget takke keeper Lundqvist for. Han stoppet 37 av 38 skudd og var i det «umulige» hjørnet, i alle fall for Tampa-spillerne. Han fikk da også bestemannsprisen etter at denne fjerde kampen var ferdigspilt.

Fortsatt er ikke Mats Zuccarello på isen. Han sliter fremdeles med skaden han pådro seg i kvartfinalen, men han har så smått begynt å trene igjen, og dersom Rangers slår Tampa Bay, går laget til Stanley Cup-finalen. Da er det et håp om at nordmannen skal bli klar igjen.

Fredag var New York Rangers i god flyt gjennom hele kampen, og da løsnet det også for Rick Nash i sluttspillet. Han satte personlig scoringsrekord og satte 42 pucker i nettet i seriespillet, men i sluttspillet har han ikke lykkes like bra. På 15 kamper var det bare blitt to scoringer.

Men fredag fant han nettmaskene igjen. Ved siden av Nash hadde Keith Yandle en scoring og to assists for bortelaget. Martin St. Louis og Chris Kreider scoret også for vinnerlaget, slik at Rangers gikk opp i 2-2 sammenlagt i best av sju kamper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.