LIV I DRØMMEN: Mats Zuccarello ble servert topp underholdning i VIP-boksen i Madison Square Garden fredag. Hans New York Rangers snudde til 2-1-seier over Washington Capitals og holdt liv i Stanley Cup-håpet. Foto: AP Photo/Julie Jacobson
LIV I DRØMMEN: Mats Zuccarello ble servert topp underholdning i VIP-boksen i Madison Square Garden fredag. Hans New York Rangers snudde til 2-1-seier over Washington Capitals og holdt liv i Stanley Cup-håpet. Foto: AP Photo/Julie JacobsonVis mer

Rangers snudde kampen og holder liv i cup-håpet

Zucca på tribunen.

Mats Zuccarello ble servert topp underholdning i VIP-boksen i Madison Square Garden fredag. Hans New York Rangers snudde til 2-1-seier over Washington Capitals og holdt liv i Stanley Cup-håpet.

Publikum var fra seg av begeistring da den nordmannen dukket opp på storskjermen i «Garden». En dresskledd Zuccarello vinket til fansen og ble takket med jubelbrøl.

Nordmannen er ute med en hodeskade og trolig ferdig for sesongen. Det er han definitivt dersom Rangers taper én kamp til mot Capitals, men laget klamret seg til håpet og vant etter å ha vært skikkelig ille ute i fredagens kamp.

Snuoperasjon For mange av tilskuerne trodde sesongen var over da klokka tikket mot full tid med 1-0-ledelse til Capitals i NHL-kvartfinalens femte oppgjør. Hovedstadslaget hadde vunnet tre av de fire første kampene og ville med en ny seier kommet et steg nærmere Stanley Cup-trofeet.

Chris Kreider ville det annerledes og slo til med 1 minutt og 49 sekunder igjen på kampuret. Han fikk pucken fra Derek Stepan og banket den opp i hjørnet med et håndleddsskudd fra distanse.

Stepan noterte en ny assist da han serverte McDonagh snaut ti minutter ut i forlengningen. Scoringen ga 2-1-seier og sørget for at Rangers fortsatt har håp om å spille finale i NHL-sluttspillet for andre år på rad.

Uavklart Men med 2-3 i kamper må Rangers vinne to kamper til for å nå semifinalen. Så langt i best av 7-serien har laget ikke lyktes i Washington, hvor den neste kampen spilles.

Skulle Zuccarellos lagkamerater derimot klare det søndag, venter en sjuende og avgjørende kamp hjemme i Madison Square Garden tre dager senere.

Om Mats Zuccarello kan rekke noe av en eventuell semifinale, er lite sannsynlig, men fortsatt ikke avklart. Hans manager Kevin Skabo sier til VG at de foreløpig ikke vet når nordmannen er tilbake.

- Han er på bedringens vei og i lett trening, men som med alle andre skader må du være veldig forsiktig og passe på at du tar ett skritt av gangen, sier han.

(NTB)