Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL:

Rangers tapte «Battle of New York»

Mats Zuccarello og New York Rangers klarte ikke å hamle opp med erkerival New York Islanders. 

TAPTE: Mats Zuccarello hadde fem skudd på mål i løpet av kampen, men klarte ikke å sette pucken i nettet i møtet med rivalene i New York Islanders. Matchen endte til slutt 4-2 til Islanders. Foto: Kathy Willens/AP/NTB Scanpix
TAPTE: Mats Zuccarello hadde fem skudd på mål i løpet av kampen, men klarte ikke å sette pucken i nettet i møtet med rivalene i New York Islanders. Matchen endte til slutt 4-2 til Islanders. Foto: Kathy Willens/AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Byderbyet, som kalles «Battle of New York» - slaget om New York - , endte 4-2 til Islanders.

Zuccarello hadde fem skudd på mål i løpet av kampen, men klarte ikke å sette pucken i nettet. Han var heller ikke delaktig med målgivende pasninger i løpet av de 23 minuttene han var på isen.

Islanders bygget seg et godt grunnlag allerede i første periode og gikk til pause med 2-0 seier etter scoringer av Scott Mayfield og Jason Chimera.

Kun 56 sekunder ut i andre periode reduserte Jimmy Vesey for Rangers, men knappe halvannet minutt senere økte Andrew Ladd til 3-1-ledelse for Islanders. Marc Staal sørget senere for en ny Rangers-scoring, slik at det fortsatt var liv i kampen med stillingen 3-2 da lagene gikk til pause.

I siste periode avgjorde John Tavares med scoring for Islanders etter 11 minutter og 13 sekunder.

Rangers står nå med 17 seire og 9 tap så langt i sesongen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!