TAPTE:  Zuccarellos lag ligger under 2-3 i kamper og må vinne de to siste for å nå Stanley Cup-finalen for andre år på rad. Foto: AP Photo/Frank Franklin
TAPTE: Zuccarellos lag ligger under 2-3 i kamper og må vinne de to siste for å nå Stanley Cup-finalen for andre år på rad. Foto: AP Photo/Frank FranklinVis mer

Rangers tapte femte semifinalekamp

New York Rangers gikk på et surt 0-2-tap søndag kveld.

New York Rangers gikk på et surt 0-2-tap i den femte semifinalekampen mot Tampa Bay Lightning i NHL-sluttspillet søndag kveld.

Rangers kom fra en solid 5-1-seier i Amalie Arena i Tampa fredag, men måtte se seg slått hjemme i Madison Square Garden etter scoringer av Valtteri Filppula og Steven Stampkos i den andre perioden.

Zuccarellos lag ligger dermed under 2-3 i kamper og må vinne de to siste for å nå Stanley Cup-finalen for andre år på rad.

Ifølge Rangers-journalist Andrew Gross opplyste klubben før søndagens kamp at nordmannens tilstand vurderes dag for dag, og at han er på bedringens vei.

Dersom Rangers skulle klare å slå Tampa Bay, er det derfor et håp om at nordmannen skal bli klar igjen.

Den sjette kampen i semifinaleserien går allerede tirsdag i Amalie Arena. En eventuell sjuende kamp spilles i New York på fredag.

(NTB)