Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rangers tapte hjemme mot Stars

New York Rangers tapte tredje kamp på rad da oppgjøret hjemme mot Dallas Stars endte 7-6 tirsdag kveld.

BRÅK: Dommeren måtte skille Zuccarello og Dallas-spiller Antoine Roussel under nattas kamp i Madison Square GardenFoto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
BRÅK: Dommeren måtte skille Zuccarello og Dallas-spiller Antoine Roussel under nattas kamp i Madison Square GardenFoto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Norske Mats Zuccarello havnet ikke på scoringslista denne gangen heller, men noterte seg tre assists. Han har nå spilt 13 kamper uten å score. Det er dessuten over to måneder siden sist han scoret mot en målvakt 15. november i fjor.

Likevel er det ikke helsvart for nordmannen. Til tross for måltørken har Zuccarello levert glimrende pasninger, og blir til stadighet hyllet for sitt spill. Med tre assists i natt har Zuccarello nå 15 poeng på de siste 12 kampene.

- Jeg har aldri evaluert meg selv basert på poeng, sa nordmannen til NY Post forrige uke.

Zuccarello bidro med første assist i nattas kamp mot Dallas, da Derek Stepan satte pucken i mål for New York Ranges etter bare 27 sekunder av kampen. Men så begynte Dallas Stars å dominere, med scoringer av Patrick Eaves, Patrick Sharp og Jamie Benn i en første periode der laget hadde dobbelt så mange skudd på mål som Rangers.

Så fulgte en målrik andre periode, men Rangers var aldri i nærheten av å ta igjen gjestene. Antoine Roussel, Patrick Sharp, Adam Cracknell og Cody Eakin scoret for Dallas-laget, mens Mika Zibanejad og Pavel Butsjnevitsj sørget for to mål til New York-gutta, og det sto 7-3 ved andre pause til Stars.

I tredje periode slo hjemmelaget tilbake, med scoringer av Chris Kreider, Derek Stepan og Mika Zibanejad, de to første med assists fra Zuccarello. Men så vare det slutt, og kampen endte 7-6 til Dallas Stars.

Zuccarello fikk 19 og et halvt minutter spilletid, igjen mest av alle angriperne.

(NTB/Dagbladet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling