BRÅK: Dommeren måtte skille Zuccarello og Dallas-spiller Antoine Roussel under nattas kamp i Madison Square GardenFoto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
BRÅK: Dommeren måtte skille Zuccarello og Dallas-spiller Antoine Roussel under nattas kamp i Madison Square GardenFoto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Rangers tapte hjemme mot Stars

New York Rangers tapte tredje kamp på rad da oppgjøret hjemme mot Dallas Stars endte 7-6 tirsdag kveld.

Norske Mats Zuccarello havnet ikke på scoringslista denne gangen heller, men noterte seg tre assists. Han har nå spilt 13 kamper uten å score. Det er dessuten over to måneder siden sist han scoret mot en målvakt 15. november i fjor.

Likevel er det ikke helsvart for nordmannen. Til tross for måltørken har Zuccarello levert glimrende pasninger, og blir til stadighet hyllet for sitt spill. Med tre assists i natt har Zuccarello nå 15 poeng på de siste 12 kampene.

- Jeg har aldri evaluert meg selv basert på poeng, sa nordmannen til NY Post forrige uke.

Zuccarello bidro med første assist i nattas kamp mot Dallas, da Derek Stepan satte pucken i mål for New York Ranges etter bare 27 sekunder av kampen. Men så begynte Dallas Stars å dominere, med scoringer av Patrick Eaves, Patrick Sharp og Jamie Benn i en første periode der laget hadde dobbelt så mange skudd på mål som Rangers.

Så fulgte en målrik andre periode, men Rangers var aldri i nærheten av å ta igjen gjestene. Antoine Roussel, Patrick Sharp, Adam Cracknell og Cody Eakin scoret for Dallas-laget, mens Mika Zibanejad og Pavel Butsjnevitsj sørget for to mål til New York-gutta, og det sto 7-3 ved andre pause til Stars.

I tredje periode slo hjemmelaget tilbake, med scoringer av Chris Kreider, Derek Stepan og Mika Zibanejad, de to første med assists fra Zuccarello. Men så vare det slutt, og kampen endte 7-6 til Dallas Stars.

Zuccarello fikk 19 og et halvt minutter spilletid, igjen mest av alle angriperne.

(NTB/Dagbladet)