Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rangers tapte mot byrivalen tross Zucca-assist

Det resulterer i bunnplassering.

FEIRER: New York Rangers' Mats Zuccarello t.h. feirer sammen med lagkameratene Filip Chytil (72) og Brady Skjei (76) etter å ha satt in mål mot Washington Capitals mandag. Foto: Julie Jacobson / AP / NTB scanpix
FEIRER: New York Rangers' Mats Zuccarello t.h. feirer sammen med lagkameratene Filip Chytil (72) og Brady Skjei (76) etter å ha satt in mål mot Washington Capitals mandag. Foto: Julie Jacobson / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello var tilbake på isen og bidro med assist da New York Rangers møtte byrivalen New York Islanders i NHL natt til fredag. Rangers tapte 1-2.

Zuccarello måtte stå over torsdagens kamp mot New Jersey Devils på grunn av smerter, og torsdag sa trener Alain Vigneault at det var smertene som ville avgjøre om han fikk istid mot Islanders.

Natt til fredag var han tilbake. I overtallsspill drøye fire minutter inn i kampen lurte Zuccarello pucken forbi motspilleren og sendte den til Brady Skjei på blålinjen. Hans skudd ble reddet, men foran mål sto Kevin Hayes og satte pucken i mål.

Nådde bunnen

Rangers gikk dermed inn i andre periode med ledelse, men den overtok Islanders etter å ha sikret to mål på 7.27 minutter. Tredjeperioden forble målløs og Islanders vant 2-1.

Det resulterer i at Rangers, som for lengst er ute av sluttspilldiskusjonen, forblir sist i sin avdeling. Nattens kamp var et siste forsøk på å unngå bunnplassen.

Etter å ha blokkert flere skudd i de siste kampene, fikk Zuccarello problemer med å gå, ifølge treneren, og han ble sendt til MR-undersøkelse. Den viste imidlertid ingen alvorlig skade. Dermed var han å se på isen i knappe 20 under nattens byderby.

Zuccarello har flest målpoeng (53) og assist (37) for Rangers denne sesongen.

Laget har kun én bortekamp igjen, mot Philadelphia Flyers lørdag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!