TAPTE: New York Rangers tapte i generalprøven til NHL-sesongen. Mats Zuccarello ble hvilt. Foto: Derik Hamilton-USA TODAY Sports
TAPTE: New York Rangers tapte i generalprøven til NHL-sesongen. Mats Zuccarello ble hvilt. Foto: Derik Hamilton-USA TODAY SportsVis mer

Mats Zuccarello

Rangers tapte uten Zuccarello

Mats Zuccarello fikk hvile da New York Rangers tapte 3–4 for Philapdelphia Flyers i den siste oppkjøringskampen til den kommende NHL-sesongen tirsdag.

Nordmannen var én av flere Rangers-profiler som ble spart i generalprøven. Én av de øvrige var keeperkjempen Henrik Lundqvist.

Paul Carey, David Desharnais og Michael Grabner scoret hvert sitt mål for Rangers, men det var ikke nok til å sikre seier. Flyers avgjorde kampen i forlengning etter at det sto 3–3 etter tre perioder.

Tapet var Rangers' første i sesongoppkjøringen. Zuccarello og lagkameratene hadde tre seirer og to uavgjort på fem kamper for tirsdagens møte. Samtlige seire kom på hjemmebane i New York.

Hovedtrener Alain Vigneault, som valgte å se generalprøven fra pressetribunen, sa etter kampslutt at «kampen gjorde bildet litt klarere». Han skal nå bruke de kommende dagene til å sette sammen rekkene som skal spille serieåpningen mot Colorado Avalanche neste torsdag.

Det er ventet at Vigneault vil redusere antall spillere i stallen før den tid.

- Beslutningen handler om å beholde de spillerne som vil bidra til at vi får en god sesong. Vi har mange gode alternativer. Mange unge spillere har kommet inn og fanget oppmerksomheten vår, sa Rangers-treneren til klubbens nettsider.

(NTB)