KAMP SJU: Tirsdag gjennomførte New York Rangers sin siste trening foran den sjuende og avgjørende kvartfinalekampen mot Washington Capitals. Foto: NY Post / Splash News / NTB Scanpix


New York: 212-619-2666
London: 870-934-2666
photodesk@splashnews.com
KAMP SJU: Tirsdag gjennomførte New York Rangers sin siste trening foran den sjuende og avgjørende kvartfinalekampen mot Washington Capitals. Foto: NY Post / Splash News / NTB Scanpix New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.comVis mer

Rangers-trener: - Ingenting er bedre enn kamp sju

Zucca fulgte treninga fra tribunen.

Tirsdag gjennomførte New York Rangers sin siste trening foran den sjuende og avgjørende kvartfinalekampen mot Washington Capitals. Mats Zuccarello fulgte treningen fra tribuneplass.

Foruten det store presseoppbudet var det ingenting som tydet på at Rangers om kort tid skal ut i sesongens hittil viktigste kamp.

- Vi gjør oss bare klare til en hvilken som helst kamp, sa Rangers-trener Alain Vigneault ifølge lagets nettsted.

New York-laget lå under 1-3 i kampen som spilles best av sju, men har kommet sterkt tilbake. To ettmålsseirer har ført oppgjøret til en avgjørende kamp i Madison Square Garden.

Hjemmebanefordelen har Rangers fordi de gikk til topps i grunnspillet. På Manhattan venter vinn eller forsvinn for begge lag.

- Det har vært en utrolig serie med kamper. Alle har blitt vunnet med ett mål, og begge lag har gitt alt på isen. Vi håper å spille vår beste kamp på onsdag. Det er det alt handler om akkurat nå, sier Vigneault.

- Dette er en stor mulighet, og det er en mulighet guttene ser fram til. Det er ingenting som er bedre enn kamp nummer sju, fortsetter han.

Ingen Zucca Lagets norske innslag, Mats Zuccarello, er fremdeles skadd og utilgjengelig for spill. Journalist Andrew Gross følger Rangers tett, og kunne melde følgende fra tirsdagens trening:

«I dag fikk vi se Mats Zuccarello. Naturligvis ikke på isen, men han gikk rundt i garderobeområdet etter treningen», skrev han.

Nordmannen har vært ute med en hodeskade siden et skudd fra lagkamerat Ryan McDonaugh traff ham i hodet i slutten av april.

Lundqvist storspilte Rangers vant det sjette oppgjøret 4-3. En av nøkkelspillerne i den kampen var den svenske målvakten Henrik Lundqvist. Han bidro med 42 redninger, inkludert en svært viktig inngripen mot slutten av oppgjøret da Capitals var i overtall.

Han lar seg ikke hisse opp av Capitals-stjernen Aleksander Ovetsjkins mye omtalte garantier om Washington-seier.

- Akkurat nå er mitt eneste fokus på hvordan jeg kan gjøre mitt absolutt beste. Jeg bryr meg ikke om hva supportere eller motstandere sier. Det betyr ingenting, sier Lundqvist.

- Jeg kommer ikke til å kommentere uttalelsene. De vil bare vinne like mye som oss, istemmer Martin St. Louis.

(NTB)