Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rangers-trener raser mot Deila: - Han mangler respekt

Stemplet som «gammeldags».

CELTIC-MANAGER:  Ronny Deila. Foto: NTB Scanpix
CELTIC-MANAGER: Ronny Deila. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Rangers-trener Mark Warburton (53) mener Celtic-manager Ronny Deila (40) opptrer respektløst overfor ham.

Nylig uttalte Warburton at naturlig gress på en fotballbane alltid vil være førstevalget hans. Godt kunstgress er andrevalget.

Deila fulgte opp med å si at dette synet på kunstgress er «gammeldags». Men Warburton vil ikke ha på seg at han er «gammeldags».

- Respektløst - Hvis han har sagt at dette er et gammeldags syn, er det respektløst. Alle må kunne ha sine meninger, sier Rangers-treneren, ifølge den skotske utgaven av The Sun. Avisa skriver at de to trenerne «fekter med sverd».

Diskusjonen kommer i kjølvannet av standarden på skotske gressmatter om vinteren. Mange av banene holder kritikkverdig standard. Deila mener kvaliteten på kunstgresset nå er så bra, at han ikke vil ha det minste imot kunstgress, selv på Celtic Park.

- Hvis du er fornøyd med det nest beste, gå for kunstgress. Hvis du setter høyere standard, gå for det beste gresset, sier Warburton.

Vil bli overrasket Treneren er krystallklar på at han må kunne mene dette, uten å bli stemplet som «gammeldags». Han kommer ikke til å tillate kunstgress på Rangers hjemmebane Ibrox.

- Jeg så Ronnys uttalelse om dette. Jeg vil bli overrasket hvis det skjer (på Celtic Park). En god gressmatte betyr mye for kvaliteten, slår Warburton fast.

RANGERS-TRENER:  Mark Warburton. Foto: NTB Scanpix
RANGERS-TRENER: Mark Warburton. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media