IKKE MED: Svenskene i New York Rangers sikret 4–2 seier mot Ottawa Senators i NHL mandag, nok en gang uten Mats Zuccarello i troppen. Foto: NTB Scanpix
IKKE MED: Svenskene i New York Rangers sikret 4–2 seier mot Ottawa Senators i NHL mandag, nok en gang uten Mats Zuccarello i troppen. Foto: NTB ScanpixVis mer

New York Rangers i NHL:

Rangers vant uten Zuccarello

Slo Ottawa Senators.

Svenskene i New York Rangers sikret 4-2-seier mot Ottawa Senators i NHL mandag. Nok en gang var Mats Zuccarello ute av troppen.

Mandagens hjemmeseier i Madison Square Garden sendte Rangers tilbake på seierssporet etter 5-3-tapet mot Washington Capitals lørdag.

Det var et friskt Rangers-lag, anført av svenskene Lias Andersson og Mika Zibanejad, som sikret seieren mot Senators. Sammen med storstjernen Chris Kreider var både Andersson og Zibanejad på scoringslisten.

Også den svenske veteranmålvakten Henrik Lundqvist var meget god.

Lias Andersson innledet for øvrig sesongen på farmerlaget Hartford, men ble nylig hentet opp til Rangers-stallen. Scoringen mandag var hans første for sesongen.

Zibanejad gjorde på sin side mål nummer åtte siden seriestarten. Han noterte seg også for en målgivende pasning.

I tredje periode, da stillingen var 3-2 til Rangers, tok Senators ut målvakten i et forsøk på å sikre forlengning. Det endte kun med at Zibanejad satte inn 4-2 i åpent bur.

Mens svenskene briljerte, glimret Mats Zuccarello nok en gang med sitt fravær. Zucca har slitt med skader den siste tiden, og har stått over tre kamper på grunn av lysketrøbbel.

Han friskmeldte seg selv til kampen mot Capitals i helgen, men ble da likevel utelatt. Mandag var altså nordmannen heller ikke med i troppen.