Rangers vendte til seier over Bruins

Mats Zuccarello bidro med en assist da New York Rangers snudde hjemmekampen mot Boston Bruins og vant 2-1 i NHL mandag.

SNUDDE KAMPEN: Det så lenge ut til å gå Bruins' vei, men i sluttperioden snudde vertene kampen og sikret to poeng. Foto: AP Photo/Bill Kostroun
SNUDDE KAMPEN: Det så lenge ut til å gå Bruins' vei, men i sluttperioden snudde vertene kampen og sikret to poeng. Foto: AP Photo/Bill Kostroun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rangers var ute etter å slå tilbake fra det sure overtidstapet mot Washington Capitals i helgen. Kampen så lenge ut til å gå Bruins' vei, men i sluttperioden snudde vertene kampen og sikret to poeng.

- Denne seieren var viktig. Nå har vi spilt tre strake kamper mot gode lag og tatt fem poeng. Det hjelper på. Det ble en krigekamp i dag også, og det var deilig å se at vi holdt unna på slutten, sier Zuccarello til Nettavisen.

Lundqvist med milepæl Rangers' første scoring kom på pasning fra nordmannen kun 35 sekunder ut i tredje periode. Derick Brassard sto på bakre stolpe, ventet på pucken fra «Zucca» og satte den inn med et enkelt håndleddsskudd.

Med snaut to minutter igjen på kampuret var det svensken Jesper Fasts tur til å juble. Han fikset 2-1-seier til stor jubel i Madison Square Garden.

I annen periode klarte Jimmy Hayes å overliste Henrik Lundqvist, men derfra stengte Rangers' stjernekeeper buret. Svensken noterte for øvrig en milepæl da han tidlig i kampen gjorde sin 20.000. redning i Rangers-karrieren. Det har ingen klart før ham.

Poengkonge Med et nytt poeng i mandagens kamp er Mats Zuccarello oppe i 32 totalt fra 42 kamper. Han topper Rangers' interne poengliga, knepent foran Brassard.

Mot Bruins fikk nordmannen 17.20 minutters spilletid. Han noterte to skudd på mål.

- Nå har vi vært i en bølgedal en stund, og det er på tide at vi kommer tilbake igjen. Det var deilig å vinne i dag. Vi har et tøft program foran oss, oppsummerer Zuccarello.

Etter tre strake hjemmekamper venter nå tre på bortebane for Rangers. Laget trenger riktignok ikke reise langt for den første av dem - torsdag venter New York-oppgjør mot rivalen Islanders. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer