Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rangers vil ha Tihinen

Igjen dukker det opp spekulasjoner omkring Hannu Tihinen. Glasgow Rangers skal være interessert i å hente Viking-stopperen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I over et år har Hannu Tihinen måttet leve med proffspekulasjoner. I fjor vinter regnet alle med at han skulle bli West Ham-spiller, men klubbene ble ikke enige om pris.

Etter cupfinalen i fjor høst ble han nærmest erklært klar for tyske Bayer Leverkusen. Men heller ikke det ble noe av.

Nå skal Glasgow Rangers være interessert i å låne og senere kjøpe finnen, skriver Stavanger Aftenblad. Også tidligere har Tihinen vært koblet til Tore André Flos klubb.

Rangers-stopper Craig Moore ble skadd mot Celtic på tirsdag og det er den direkte årsaken til at skottene har rettet sine øyne mot Tihinen igjen.

- Hannu Tihinen er førstevalget mitt. Det eneste jeg er usikker på er kampformen hans. Jeg vil ha en spiller som går rett inn på laget, sier manager Alex McLeish ifølge Daily Express.

Viking-direktør Bjarne Berntsen er ukjent med interessen. Heller ikke Tihinen har hørt noe, men finnen er ikke fremmed for å flytte til Skottland.

- Det er klart jeg vil spille for en klubb som Rangers, sier Tihinen.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart