<strong>VIL TILBAKE TIL EUROPA:</strong> Mats Zuccarello Aasen mistrives i AHL og vil hjem til Europa hvis har ikke får spille i NHL. New York Rangers vil derimot ikke gi slipp på nordmannen. Foto:Erik Berglund
VIL TILBAKE TIL EUROPA: Mats Zuccarello Aasen mistrives i AHL og vil hjem til Europa hvis har ikke får spille i NHL. New York Rangers vil derimot ikke gi slipp på nordmannen. Foto:Erik Berglund Vis mer

Rangers vil ikke slippe «Zucca» tilbake til Europa

Mistrives i AHL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello Aasen mistrives i AHL og vil hjem til Europa hvis har ikke får spille i NHL. New York Rangers vil derimot ikke gi slipp på nordmannen.

Ganske enkelt fordi Zuccarello Aasen har noen slik klausul i sin kontrakt med NHL-klubben. Dermed sitter Norges eneste NHL-spiller denne sesongen litt sjakk matt.

- Hvorfor skulle vi gå med på det? Det finnes ingen slik avtale, bekrefter Rangers-president Glen Sather til New York Post, ifølge VG Nett.

Zuccarello fikk med seg de tre første kampene denne sesongen før han ble sendt til farmerklubben Connecticut Whale.

Rangers har gjort det såpass bra med sin tøffe spillestil med seks strake seirer i det siste, slik at trener John Tortorella ikke har funnet plass på laget til den norske teknikeren.

Turturello har et luksusproblem som dessverre går ut over en 24-år gammel norsk spiller som helst vil spille i NHL, men må slite en tøffere tilværelse i AHL.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer