SLAPP INN SEKS. New York Rangers og målvakt Henrik Lundqvist fikk en tung kveld på jobben mot Tampa Bay Lightning. Foto: AP Photo/Kathy Willens
SLAPP INN SEKS. New York Rangers og målvakt Henrik Lundqvist fikk en tung kveld på jobben mot Tampa Bay Lightning. Foto: AP Photo/Kathy WillensVis mer

Rangers yppet seg, men fikk juling av Tampa Bay

Nedtur.

• New York Rangers - Tampa Bay Lightning 2-6

(Dagbladet): Tampa Bay vant til slutt 6-2 mot New York Rangers og utlignet til 1-1 i kamper i best av sju-serien i Stanley Cup-sluttspillet natt til tirsdag.

Kampen ble spilt i Madison Square Garden og hjemmelaget fra New York presset på for utligning i andre periode på stillingen 2-3. Men det ville seg ikke for lagkameratene til skadde Mats Zuccarello og en solid tredje periode av gjestene sørget for at det endte 2-6.

Tampa best To scoringer av Tampa Bays Tyler Johnson og en av Rangers' Chris Kreider sørget for at det sto 2-1 etter første periopde..

New York-laget spilte en god annen periode og kampen vippet. Først satte Tyler Johnson inn sitt tredje for Tampa Bay, før Derek Stepan reduserte til 3-2.

Da var Rangers inne i en meget god periode og skapte flere kjempesjanser i de fem siste minuttene av andre periode.

Avgjorde I den tredje perioden var Tampa Bay nådeløse.

Første satte Alex Killorn inn 4-2 etter 03:09 av periodmn, før Steven Stamkos økte bare minutter seinere.

Killorn satte også inn 6-2 drøye to minutter før slutt.

Dermed endte kampen 6-2 og nå står det likt i antall kamper - 1-1.