Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rangert som verdens nest beste junior: - Fantastisk

Slått av amerikaner.

SER MOT FRAMTIDA: Casper Ruud er rangert som verdens neste beste tennisjunior. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
SER MOT FRAMTIDA: Casper Ruud er rangert som verdens neste beste tennisjunior. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer

Tennistalentet Casper Ruud (16) er rangert som beste europeer i juniorklassen. På verdensbasis er han nummer to, bare slått av amerikanske Taylor Fritz.

- Det er fantastisk, og han har overgått både egne og trenernes mål for 2015. Målet var å komme inn på topp ti i løpet av året, men nå ender han opp med å bli nummer to. Jeg er veldig stolt, sier far og trener Christian Ruud til Nettavisen.

Nylig røk Ruud ut i 3. runde av det uoffisielle VM-et for juniorer i Orange Bowl, Florida.

- Juniorrankingen er stedet der man måler krefter med jevnaldrende, men det ultimate målet er å gjøre det bra som senior. Dette viser at man er på rett vei, og at mulighetene for å lykkes er gode. Historien viser at det er gode sjanser for å lykkes på seniornivå om man gjør det bra som junior. Dermed er dette en fin bekreftelse og motiverende for Casper, sier pappa Ruud.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media