Rosenborg spilte 1-1 mot Ranheim

Ranheim sjokkerte Rosenborg i 2014. I kveld gjorde de det igjen

Rosenborg røk ut av cupen sist gang de møtte Ranheim. Lørdag markerte lillebror seg igjen.

RANHEIM-HELT: Her stanger Ranheim-kaptein Mads Reginiussen inn utlikningen i duell med Vegard Eggen Hedenstad. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
RANHEIM-HELT: Her stanger Ranheim-kaptein Mads Reginiussen inn utlikningen i duell med Vegard Eggen Hedenstad. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Rosenborg - Ranheim 1-1 (0-0)

(Dagbladet): Sist gang lagene møttes i var cupen for fire år siden. Da vant Ranheim 4-3 over storebror på Lerkendal etter ekstraomganger.

Dagen etter ble det avholdt krisemøte i Rosenborg, og én måned seinere fikk Per Joar Hansen, nåværende assistenttrener for det norske herrelandslaget, sparken som hovedtrener.

Inn kom nåværende RBK-trener Kåre Ingebrigtsen, som siden ansettelsen har tatt trønderne til tre strake seriegull og to cupgull.

- Det er det flaueste jeg har vært med på som fotballspiller. Vi ble rett og slett løpt ut av banen og lå med krampe hele gjengen. Det var en fullt fortjent seier til Ranheim, sa Pål André Helland til Eurosport før kampen.

Mads Reginiussen, den eneste ikke-trønderen i Ranheims startoppstilling, sørget derimot for poeng og nytt sjokk på Lerkendal.

- Fantastisk deilig

Rosenborg-innbytter Yann-Erik de Lanlay sendte Rosenborg i føringen etter snaue timen spilt.

Kåre Ingebrigtsens menn maktet derimot aldri å legge et ordentlig press for den andre scoringen, og kvarteret før slutt stanget lillebror Reginiussen inn utlikningen for Ranheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer