Ranheim slo Odd 3-1

Ranheim vant etter snuoperasjon

Ranheims eventyrsesong bare fortsetter. Søndag snudde trønderne hjemmekampen mot Odd i løpet av noen få minutter før pause. Til slutt vant de 3-1.

EVENTYRET FORTSETTER: Mads Reginiussen og Øyvind Storflor jubler etter scoring mot Odd. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
EVENTYRET FORTSETTER: Mads Reginiussen og Øyvind Storflor jubler etter scoring mot Odd. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det nyopprykkende laget tok dermed sin femte trepoenger på ni kamper i Eliteserien. Mads Reginiussen scoret to av målene, der det første ga den viktige utligningen etter 41 minutters spill søndag.

Martin Broberg hadde 20 minutter tidligere gitt Odd en fortjent ledelse. Svensken nølte ikke da Torgeir Børven ga ham ballen i returrommet. På én berøring bredsidet han kula i det lengste hjørnet.

I store deler av første omgang var Odd det klart førende laget. Ranheim-spillerne trøblet defensivt og så sårbare ut i flere situasjoner, men gjestene klarte ikke å utnytte overtaket godt nok utover Brobergs scoring. Det skulle straffe seg.

Falt på plass

På tampen av omgangen begynte brikkene i Ranheims offensive spill å falle på plass. Det var spesielt synlig da strålende kombinasjonsspill ga vertene 1-1. Til slutt fikk Reginussen ballen og plasserte den hardt bak en utspilt Odd-keeper Sondre Rossbach.

Tre minutter senere var kampen snudd. Erik Tønnes innlegg spratt i bakken og havnet hos Øyvind Storflor. Veteranen dunket til og satte ballen mellom beina på Rossbach.

- Vi avsluttet med stil. Det var en omgang der vi slet defensivt, men offensivt får vi til mye av det vi har lyst til. Det ble vi belønnet for med to scoringer mot slutten, sa Reginussen til Eurosport i pausen.

Søndagens oppgjør var bare fem minutter gammel da Odd kom til en enorm dobbeltsjanse. Torgeir Børven bommet først fra tre-fire meter på et innlegg fra Espen Ruud. Deretter trillet ballen til Elbasan Rashani, men skuddet gikk utrolig nok til side for mål. Det til tross for at han hadde blank kasse å sikte på.

Annullert

Odd hadde grunn til å irritere seg over forspilte sjanser. Rett etter sidebytte trodde Børven at han hadde utlignet, men scoringen ble annullert for offside. Så etter 67 minutter headet Birk Risa på nesten åpent mål, men han klarte ikke å styre inn ballen til 2-2.

I stedet kunne Reginiussen sju minutter senere juble etter å ha blitt tomålsscorer.

Med seieren henger Ranheim med i medaljekampen når snart en tredel av sesongen er unnagjort. Klubben står med kruttsterke 17 poeng av 27 mulige.

Odd ligger midt på tabellen med sine 13 poeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer