Ranieri blir Riises nye trener

Overtar Roma etter Spalletti.

- SIGNERER I MORGEN: Claudio Ranieri blir ny trener i Roma i morgen, sier advokaten hans. Han fikk sparken i Juventus to runder før seseongslutt i vår. Foto: Antonio Calanni, AP/Scanpix
- SIGNERER I MORGEN: Claudio Ranieri blir ny trener i Roma i morgen, sier advokaten hans. Han fikk sparken i Juventus to runder før seseongslutt i vår. Foto: Antonio Calanni, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Claudio Ranieri blir John Arne Riises nye trener i Roma etter at Luciano Spalletti forlot jobben sin i dag. Det gikk ikke lang tid før erstatteren var på plass.

- Det er oppnådd enighet, og Ranieri kommer til å sette navnet sitt på kontrakten onsdag, sa advokaten Mattia Grassani til det italienske nyhetsbyrået Ansa i ettermiddag.

Ranieris advokat kunne også røpe at kontrakten kommer til å ha en løpetid på to år.

Ranieri fikk sparken i Juventus da det gjensto to kamper av fjorårssesongen i Italia. 57-åringen måtte gå som følge av en serie med skuffende kamper og resultater for Juve.

Nå vender Ranieri tilbake til røttene sine og Olympiastadion i «Den evige stad». Han er født og oppvokst i Roma, og begynte også sin aktive karriere som spiller i Roma, men forlot klubben etter bare seks kamper i 1973.

Luciano Spalletti sa selv opp jobben sin som trener, og etter et halvtimes langt møte med klubbpresident Rosella Sensi var oppsigelsen godtatt og i orden.

Roma-treneren er den første som sier opp eller blir sparket i Serie A denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer