- SIGNERER I MORGEN: Claudio Ranieri blir ny trener i Roma i morgen, sier advokaten hans. Han fikk sparken i Juventus to runder før seseongslutt i vår. Foto: Antonio Calanni, AP/Scanpix
- SIGNERER I MORGEN: Claudio Ranieri blir ny trener i Roma i morgen, sier advokaten hans. Han fikk sparken i Juventus to runder før seseongslutt i vår. Foto: Antonio Calanni, AP/ScanpixVis mer

Ranieri blir Riises nye trener

Overtar Roma etter Spalletti.

Claudio Ranieri blir John Arne Riises nye trener i Roma etter at Luciano Spalletti forlot jobben sin i dag. Det gikk ikke lang tid før erstatteren var på plass.

- Det er oppnådd enighet, og Ranieri kommer til å sette navnet sitt på kontrakten onsdag, sa advokaten Mattia Grassani til det italienske nyhetsbyrået Ansa i ettermiddag.

Ranieris advokat kunne også røpe at kontrakten kommer til å ha en løpetid på to år.

Ranieri fikk sparken i Juventus da det gjensto to kamper av fjorårssesongen i Italia. 57-åringen måtte gå som følge av en serie med skuffende kamper og resultater for Juve.

Nå vender Ranieri tilbake til røttene sine og Olympiastadion i «Den evige stad». Han er født og oppvokst i Roma, og begynte også sin aktive karriere som spiller i Roma, men forlot klubben etter bare seks kamper i 1973.

Luciano Spalletti sa selv opp jobben sin som trener, og etter et halvtimes langt møte med klubbpresident Rosella Sensi var oppsigelsen godtatt og i orden.

Roma-treneren er den første som sier opp eller blir sparket i Serie A denne sesongen.

(NTB)