Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ranieri mener en stein kan lese Totti på banen

Roma-sjefen med oppsiktsvekkende kritikk av stjerna.

SMART? Roma-trener Claudio Ranieri (venstre) sier han ikke mener å irritere Francesco Totti, men det spørs om den lille prinsen er så fornøyd med den nyansatte sjefens uttalelser. Foto: SCANPIX/AP/Riccardo De Luca
SMART? Roma-trener Claudio Ranieri (venstre) sier han ikke mener å irritere Francesco Totti, men det spørs om den lille prinsen er så fornøyd med den nyansatte sjefens uttalelser. Foto: SCANPIX/AP/Riccardo De Luca Vis mer

|||

Roma-trener Claudio Ranieri fyrte løs mot klubbens ikon lørdag. Sjefen mener Francesco Totti er for enkel å lese ute på banen.

- Han spiller for forutsigbart. Selv en stein vet at han (Totti) kommer for å møte ballen. Derfor må han forandre på ting. Totti må gjøre andre ting ute på banen, sier Ranieri som nylig overtok i klubben.

- Jeg gjør ikke dette for å irritere Totti. Jeg har stor respekt for ham som spiller og hva han har prestert, sier Ranieri.

Totti er Romas superstjerne nummer én. Hans posisjon blant klubbens fan er skyhøy.

John Arne Riise er også i Roma-stallen. Klubben møter Fiorentina hjemme søndag.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media