Rap-stjerne har laget Balotelli-låt

«Why always me? Why always me? Why always me? Mario Balotelli!»

(Dagbladet): Til og med Manchester United-supportere trakk på smilebåndet da Mario Balotelli viste frem en skjorte med påskriften «Why always me?» etter å ha scoret 1-0-målet i Manchester Citys knusende 6-1-seier i oktober.

En av de som lot seg begeistre var rapperen Tinchy Stryder som på julaften lanserte sin nye EP «The Wish List». På den nye skiva finner man låta Mario Balotelli. Refrenget på hyllesten lyder slik:

«Why always me? Why always me? Why always me? Mario Balotelli!»

I låte blir City-manager Roberto Mancini sitert, og et lydklipp der Balotelli sier «Jeg er annerledes, jeg er Mario» blir brukt. Også Chelsea-keeper Petr Cech blir nevnt i låta.

Mario Balotellis mange sprell siden han kom til England har skaffet ham mange fans, og blant annet brødrene Noel og Liam Gallagher - som for øvrig er City-supportere - er selverklærte beundrere av italieneren.

Tinchy Stryder har tidligere samarbeidet med hiphop-stjerner som Dizzee Rascall, Wiley og Jay-Z. Han skulle egentlig være med på en kjendisutgave av Big Brother i England, men trakk seg fordi han var redd for at det ville skade kredibiliteten hans.

YouTube: Her kan du høre låta.

BALOTELLI-HYLLEST: Tinchy Stryder har laget en homage til Mario Balotelli. Foto: Stella / Scanpix
BALOTELLI-HYLLEST: Tinchy Stryder har laget en homage til Mario Balotelli. Foto: Stella / Scanpix Vis mer