Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raphael skulle bare tulle med Liv Grete - så skjer dette ...

Hardtslående kommentatorer i hver sin kanal.

SJUSJØEN (Dagbladet): Liv Grete Skjelbreid Poirée (39) har vært hardtslående ekspertkommentator i skiskting for NRK siden hun la opp våren 2006.

Da TV 2, som har tv-rettighetene til vinterens OL i Sotsji, skulle finne sin skiskytterekspert, så gikk de for hennes fraseparerte franske eksmann Raphael (39).

Se video av dem øverst i saken!

Separert Raphael har tidligere fortalt til Dagbladet at han spurte ekskona om lov før han takket ja til å bli TV2-ekspert denne sesongen.

Paret offentliggjorde i juli at de har tatt ut separasjon, men at de fortsatt er gode venner.

Konkurranseinstinkt Men konkurrenter blir de i vinter, hvor de skal forklare norske skiskytterresultater for hver sin tv-kanal.

Og kanskje var det konkurranseinstinktet som kom fram hos Liv Grete Skjelbreid Poirée da eksmannen passerte henne midt i et intervju med Dagbladet på Sjusjøen.

I videoen vil du se at man trygt kan si at intervjuet brått tok en uventet vending da eksparet havnet side om side før dagens skiskytteråpning på Sjusjøen.