Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rapid Wien vil ha Fjørtoft

Som ny manager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Jan Åge Fjørtoft har en høy stjerne i den østerriske toppklubben Rapid Wien. Mellom 1989 og 1993 scoret han 67 mål på 128 kamper, og nå skal han være ønsket som klubbens nye mananger, melder VG.

Ifølge den østerriske avisa Kurier er det klubbpresident Rudolf Edlinger - som tidligere har vært finansminister i den østerriske regjeringen - som har sett seg ut nordmannen.

Fjørtoft fungerer for øyeblikket som hovedtrener i Lillestrøm fram til Tom Nordlie tar over etter den siste Royal League-kampen 10. desember. Selv er han forsiktig med å kommentere interessen fra Rapid Wien.

- Det jeg har å si, er at jeg har mye å gjøre i LSK. Jobben krever meg med hud og hår. Jeg har ikke hatt tid til å tenke på det, sier han til VG.

Fjørtoft la ikke skjul på at han mislikte sparkingen av Uwe Rösler og Gunnar Halle sterkt, og mener det er bevis godt nok for at han brenner for Lillestrøm.

- Jeg tar ikke stilling til noe som helst. Men jeg synes jeg har bevist de siste 14 dagene at jeg setter LSK foran alt, også meg selv, sier han.

ØNSKET AV RAPID: Jan Åge Fjørtoft kan bli ny manager i Rapid Wien. Han skal være sterkt ønsket av klubbpresident Rudolf Edlinger. Foto: Daniel Sannum Lauten
ØNSKET AV RAPID: Jan Åge Fjørtoft kan bli ny manager i Rapid Wien. Han skal være sterkt ønsket av klubbpresident Rudolf Edlinger. Foto: Daniel Sannum Lauten Vis mer
image: Rapid Wien vil ha Fjørtoft
Hele Norges coronakart