- Rart at det ikke er én lokal spiller i startelleveren når de har vunnet serien for lengst

Molde-spiller viste Odd pengetegnet tilbake.

JUBLET FOR 3. PLASS: Odds trener Dag-Eilev Fagermo gratuleres av supporterne etter eliteseriekampen mellom Molde og Odd på Aker Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
JUBLET FOR 3. PLASS: Odds trener Dag-Eilev Fagermo gratuleres av supporterne etter eliteseriekampen mellom Molde og Odd på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Molde - Odd 2-0

MOLDE (Dagbladet): Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har flere ganger kritisert Molde denne Tippeliga-sesongen. Treneren har påpekt Odds satsing på egne talenter og klaget over at seriemesteren har bydd for lite for deres spillere.

Fagermo klarte heller ikke å holde seg søndag, da han og Odd gjestet Aker Stadion.

Deilig med bronse Odd mistet sølvet da de tapte 2-0 og Rosenborg vant sin hjemmekamp. Dermed tok Molde-trener Tor Ole Skullerud første stikk foran årets cupfinale.

Molde-treneren var tydelig irritert i pressesonen etter kampen da han fikk spørsmål om temaet, men avviser at det har vært noen feid mellom trenerne.

- Det er han som driver å skyter hele tida. Jeg er drittlei det, så du får høre med han om han er ferdig snart, sier Skullerud, som mener det er respektløst.

Kollega Fagermo hadde dårlig tid i pressesonen ved kampslutt, men fikk tid til å komme med noen utspill.

- Hva synes du om Molde i dag?

- Jeg synes det er rart at det ikke er én lokal spiller i startelleveren når de har vunnet serien for lengst, men det er deres politikk, sier Fagermo til Dagbladet etter toppoppgjøret.

- Snakket du med Tor Ole i dag?

- Ja - jeg gratulerte han med gullet, ellers snakket vi ikke om noe spesielt, sier han.

Han påpeker at Molde-laget var klart bedre, og var fornøyd med at laget sitt endte opp med bronse.

- Det er deilig. Det er selvsagt litt skuffende når vi har hatt sølvet i lomma hele høsten, men det er historisk det vi har gjort, sier han.

- Vi er ikke i nærheten av de ti største klubbene i Norge når det gjelder ressurser, påpeker han.

Når Fagermo får spørsmål om hva han tenker om at Skullerud er lei drittslengingen, svarer han:

- Det er ikke dritt. Det er fakta, sier han, før han drar av gårde for å rekke flyet hjem.

Viste pengetegn Etzaz Hussain fikk gleden av å score kampens første mål. Under feiringen viste midtbanespilleren pengetegn i retning Odd-leiren.

- De som så den får vurdere den som de vil. Det kan bety mye, sier han.

- Det var veldig gøy å avslutte på denne måten. Å spille så fin fotball som vi gjorde i dag var gøy. En fortjent seier. Vi vet at vi skal møte dem i cupfinale, derfor var det viktig å få vist at vi er klare for den, legger han til.

Odd-treneren forteller at de må gjøre kampplanen bedre i cupfinalen, og at det nå blir noen dager med avslapping før forberedelsene til finalen begynner.

- Vi har vår plan, men må gjøre den bedre enn i dag. Det blir en annen kamp på nøytral bane, sier Fagermo.

Molde-kaptein Daniel Berg Hestad forteller at laget har brukt utspillene som motivasjon foran de to oppgjørene.

- Det har tent oss. Det skal være litt temperatur. Det må være lov å være litt frittalende, men da får man også høre det tilbake, sier han.

23. november møtes lagene i cupfinalen på Ullevaal Stadion.