Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rasende Beckham

David Beckham tålte ikke å være Solskjær-reserve i går.

England-kapteinen kom inn da det var under en halvtime igjen på Old Trafford. Han scoret først på frispark før han sklei inn seiersmålet til 4-3.

Det holdt ikke, Real Madrid er i semfinalen i Champions League.

Og Beckham skal ha frest voldsomt over han ikke fikk lov å starte sesongens viktigste kamp. Ifølge The Sun er 27-åringen rasende over vrakingen. Han kan nå komme til å forlate United.

Det kan skje i sommer. Den tyske avisa Sport Bild melder at Beckham kom til enighet med Real Madrid om en overgang allerede før kampen i går kveld.

Avisa hevder Beckham skriver under en femårskontrakt verd omlag 75 mill. kroner med det spanske mesterlaget. Overgangssum: 400 mill. kroner, pluss at United får Steve McManaman og Fernano Morientes.

Beckham skal ha bli nektet av sir Alex Ferguson om å uttale seg etter kampslutt i går.

- Beklager, jeg har ikke lov til å snakke, sa Beckham på vei ut av Old Trafford.

Selv med 6-5-tap totalt synes Ferguson at det var riktig å bruke Ole Gunnar Solskjær i Beckham-rollen på høyrekanten i går kveld.

- Ole Solskjær har faktisk vært i fantastisk form i den rollen, og det finnes grenser for hvor mange ganger du kan skuffe en spiller. Hvorfor skulle jeg sette ham ut fordi David Beckham også er en storspiller?

Skotten synes også det var riktig å vente til det 63. minutt med å slippe til Becks.

- Jeg tror ikke vi kunne slippe han innpå tidligere. Vi måtte analysere hvor lenge Veron holdt, så bytte. David bidro da han kom inn, men det regner du med fra ham. Han er en strålende spiller.

Til Daily Mirror utdyper Ferguson hvorfor Solskjær fikk spille fra start.

- Jeg følte han fortjente å starte. De fleste av spillerne var ikke overrasket over at Ole fikk sjansen, fordi han har vært i så god form.

(Dagbladet.no)

<B>APPLAUS:</B> David Beckham ga applaus til publikum på Old Trafford etter 4-3, som ikke holdt til semifinaleplass.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media