INGEN GJENFORENING: Martin Ødegaard spilte under Ronny Deila i Strømsgodset i 2014. Ett år senere er Ødegaard i Real Madrid og Deila trener i Celtic - og det har blitt spekulert i en låneavtale for det 16-årige stjerneskuddet. Men så skjer ikke.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
INGEN GJENFORENING: Martin Ødegaard spilte under Ronny Deila i Strømsgodset i 2014. Ett år senere er Ødegaard i Real Madrid og Deila trener i Celtic - og det har blitt spekulert i en låneavtale for det 16-årige stjerneskuddet. Men så skjer ikke. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Rasende Deila avfeier Ødegaard-spekulasjonene

- Det er helt ut av ingenting.

(Dagbladet): Det har vært spekulert i om Martin Ødegaard (16) skal leies ut fra Real Madrid kommende sesong. Rayo Vallecano og Getafe i La Liga har vært nevnt som gode alternativer.

En av de klubbene han har blitt koblet hyppigst til, er Celtic, utvilsomt på grunn av forbindelsen til Ronny Deila. Men en låneavtale er ikke aktuelt. Det oppklarer en irritert Ronny Deila overfor skotske The Herald.

- Jeg skjønner ikke hvordan dette har startet. Det er helt ut av ingenting. Jeg snakket med ham en gang i mai, men det var helt vennlig. Det var ingenting om noen kontrakt, og det er ikke noe vi tenker på, sier Deila.

- Martin blir der. Jeg vet ikke hva som foregår rundt ham, men det er ingenting som tilsier at han skal til Celtic, fortsetter Celtic-treneren.

Selv om det har vært mye snakk om Martin Ødegaard og en låneavtale denne sommeren, skrev spanske Marca, som har gode Real Madrid-kilder, for en måned siden at Rafael Benitez ønsket Ødegaard i A-stallen.

Nå er imidlertid Martin Ødegaard tilbake sammen med lagkameratene. Etter noen dager i Madrid, setter de i dag avsted til Australia på turne. 9. august kommer for øvrig Ødegaard og resten av stjernegalleriet til Ullevaal, der de møter Vålerenga til en vennskapskamp.

Les også: Ødegaard dukket opp på Real-trening med «monsterlår»