Rasende Djokovic ble nesten disket etter utbrudd

Klar for semifinale.

SINT: Novak Djokovic er bare to seirer unna karrierens første triumf i Roland-Garros-turneringen. Tsjekkiske Tomas Berdych ble lett match i torsdagens kvartfinale. Foto: Mike Frey/BPI/REX/Shutterstock
SINT: Novak Djokovic er bare to seirer unna karrierens første triumf i Roland-Garros-turneringen. Tsjekkiske Tomas Berdych ble lett match i torsdagens kvartfinale. Foto: Mike Frey/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Novak Djokovic er bare to seirer unna karrierens første triumf i Roland-Garros-turneringen. Tsjekkiske Tomas Berdych ble lett match i torsdagens kvartfinale.

Verdensener Djokovic vant kampen 6-3, 7-5, 6-3 og er dermed klar for semifinale i Paris for åttende gang. Serberen har vært blant de fire beste i den prestisjetunge Grand Slam-turneringen de seks siste årene.

I semifinalen møter Djokovic østerrikske Dominic Thiem, som slo belgiske David Goffin 4-6, 7-6, 6-4, 6-1 i sin kvartfinale torsdag.

Nesten disket Kvartfinalen mellom Djokovic og Berdych forløp ikke uten dramatikk. I tredje sett var den serbiske storfavoritten nær ved å bli diskvalifisert. I frustrasjon over å ha misset en mulighet til å bryte Berdychs serve, hamret Djokovic racketen i bakken, som videre smalt inn i bakveggen på Philippe Chatrier-banen.

Hadde racketen truffet en av linjedommerne, ville Djokovic ha blitt diskvalifisert fra turneringen.

Serberen var lynrask med å unnskylde seg etter episoden.

- Dette var en kvartfinale i Grand Slam, og slike kamper er alltid vanskelige å gjennomføre taktisk, sa Djokovic etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer