UTVIST: Den chilenske dommeren Enrique Osses gir Neymar det røde kortet. Foto: EPA/CARLOS SUCCO/NTB Scanpix
UTVIST: Den chilenske dommeren Enrique Osses gir Neymar det røde kortet. Foto: EPA/CARLOS SUCCO/NTB ScanpixVis mer

Rasende etter sønnens utvisning: - Hadde jeg vært der ville jeg slått Neymar med høyhælte sko

Neymar ble også utvist.

(Dagbladet): Neymar ble nylig utvist i 0-1-tapet mot Colombia i Copa America, etter kampslutt. Det resulterte i en utestengelse på fire kamper.

Neymar hadde fått gult kort før pause, men ble vist ut sammen med Colombias Carlos Bacca da flere spillere havnet i tumulter ved midtsirkelen. Dommeren mente Neymar prøvde å skalle til Colombias målscorer Jeison Murillo.

Ble skjelt ut Men kamprapporten avslørte også at stjernespilleren kom med en skikkelig tirade mot dommeren fra Chile.

- Du ønsker å gjøre deg selv berømt, din forbanna jævel, skal Neymar ha skreket mot dommeren i tunnelen etter tumultene.

- Han ventet på meg og hånet meg, skriver dommeren i rapporten, ifølge spanske Marca.

Rasende mamma Carlos Bacca ble også utvist i situasjonen i forkant, og nå har moren til colombianeren kastet seg på debatten.

- Dersom jeg hadde vært på stadion ville jeg tatt av meg skoene med høye hæler og slått Neymar. Jeg vet hvor mange kvinner på stadion som ville blitt med meg, sier moren Eloísa Ahumada til El Heraldo, gjengitt av The Guardian.

Hun forteller at hun følte seg hjelpeløs da hun så sønnen midt i bråket på banen, og at hun ønsket å hjelpe ham.

- Jeg er veldig irritert fordi jeg aldri har sett sønnen min oppføre seg slik i en kamp tidligere. Jeg sendte ham en melding der jeg fortalte hva jeg mente fordi han ikke trengte å oppføre seg slik, sier Eloísa Ahumada.

Det er andre gang på få dager at Neymar skaper overskrifter med negative fortegn. Nylig var brasilianeren i en åpen krangel med lagkamerat Xavi, da Barcelona feiret Champions League-trofeet under en bussparade.