RASENDE FANS: Flere hundre Wolves-fans stormet Molineux etter kampen mot Burnley.
RASENDE FANS: Flere hundre Wolves-fans stormet Molineux etter kampen mot Burnley.Vis mer

Rasende fans stormet banen etter Wolves-tap

- Forsøkte å rive ned det ene målet.

(Dagbladet): Wolverhampton-supportere har måttet se laget sitt går fra Premier League spill til å kjempe i bunnen av Championship på en snau sesong. Det har ikke gått noe bedre med klubben etter at Ståle Solbakken fikk sparken tidligere i sesongen, og i kveld befestet laget seg i bunnstriden med et hjemmetap for Burnley.

Da dommeren blåste av kampen stormet flere hundre Wolverhampton-supportere Molineux. Og ifølge en BBC-reporter på stedet ble spillere jaget samtidig som fansen startet å knuse ting.

BBC melder at det er en veldig stygg atmosfære inne på stadionområdet etter protesten mot Wolves-styret.

Lokalavisa Express and Star melder at de rasende supporterne rev ned reklameskilt, og forsøkte å river ned det ene målet. På utsiden av stadion skal flere hundre fans vente på ledelsen, skriver avisa.

Politiet måtte gå sammen med vaktene for å få roet ned den rasende supporter-gruppa.

- Tøff jobb Wolverhampton ligger i øyeblikket nest sist i Championship med en kamp igjen å spille. Laget har tre poeng opp til sikker plass og må vinne den siste kampen samtidig som Barnsley ikke tar poeng. Peterborough har også samme poengsum som Wolves, og de spiller sin hengekamp senere i kveld.

Ståle Solbakken-etterfølger Dean Saunders har innrømmer at håret blir grått og at forholdet til kona settes på prøve på grunn av den tøffe tiden klubben er inne i.

- Dette er en tøff jobb. Jeg ser i speilet at selv hårene på brystet blir grå. Det er ikke så lett for kona heller når resultatene er som de er. Det er ikke så mye hun ser til meg i perioder, sa Saunders til avisen Express and Star.

Det blir nok ikke bedre etter kveldens kamp.