Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rasende fans stormet mot PSG-spillere på flyplass: - Ekstremt fiendtlig og aggressivt

Den franske klubben fordømmer oppførselen til egne supportere.

UBEHAGELIG: Flere PSG-spillere fikk kjenne på fansen vrede da de kom tilbake til Paris. Foto: AFP PHOTO / Josep Lago / NTB Scanpix
UBEHAGELIG: Flere PSG-spillere fikk kjenne på fansen vrede da de kom tilbake til Paris. Foto: AFP PHOTO / Josep Lago / NTB Scanpix Vis mer

(ForuFourTwo): Paris Saint-Germain melder selv i en pressemelding at politiet vil starte etterforskning, etter at spillere opplevde flere ubehagelige konfrontasjoner i kjølvannet av 1-6-tapet mot Barcelona onsdag.

Illsinte fans konfronterte PSG-spillerne på Le Bourget lufthavn i Paris etter reisen fra Spania. Fans skjelte ut spillerne og vandaliserte bilene deres på en «ekstrem fiendtlig og aggressiv måte», hevder klubben.

«Det var personer som konfronterte spillerne selv om det klubben og myndighetene hadde satt opp sikkerhetsvakter. De ble skjelt ut og omringet før bilene ble fysisk angrepet og flere biler ble skadet», skriver klubben.

En video viser at en av supporterne ble truffet av en bil som forsøkte å komme seg unna den voldelige mobben (se nederst i artikkelen). Klubben skriver at en politietterforskning skal gi svar på hva som presist skjedde i det aktuelle tilfellet.

«Klubben fordømmer på det sterkeste den uakseptable oppførselen til disse personene», heter det videre.

PSG vant det første oppgjøret i Paris med 4-0, men røyk på hodet ut av Champions League etter 1-6-tapet på Camp Nou. Det var mer enn hva deler av fansen kunne tåle.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media