Rasende Filipe Luis med kontroversielle anklager: - Barca blir beskyttet av dommerne

Atletico-stjernen i harnisk. Langer ut mot dommerne, UEFA, Barcelona og Luis Suárez.

FORSKJELLSBEHANDLING: Atletico Madrids Filipe Luis mener Barcelona blir særbehandlet av UEFA. Foto:  Albert Llop / Anadolu Agency
FORSKJELLSBEHANDLING: Atletico Madrids Filipe Luis mener Barcelona blir særbehandlet av UEFA. Foto: Albert Llop / Anadolu Agency Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Atlético Madrid raser og mener de ble urettferdig behandlet i gårsdagens 1-2-tap borte mot Barcelona.

Den spanske storklubben reagerer både på Fernando Torres' utvisning og at Barcelonas matchvinner Luis Suárez to ganger slapp unna i situasjoner hvor han burde fått straff.

- Det var flere situasjoner enn to. Jeg kan ikke si hva jeg vil. Jeg må tenke over det jeg formidler, slik at jeg ikke sier noe galt, sa Atlético Madrid-manager Diego Simeone etter kampen ifølge The Mirror.

Langer ut mot dommerne, UEFA og Barcelona Likevel kommer hans brasilianske venstreback Filipe Luis med alvorlige anklager som trolig vil slå hardt tilbake på ham selv og medføre utestengelse.

- Utvisningen til Torres var fullstendig urettferdig og forandret kampen. Barcelona blir beskyttet av dommerne. Når du spiller mot dem, skjønner du at det er en veldig mektig klubb, sier Luis til den engelske avisen.

- Du ser frykten for at Barcelona kan bli slått ut. Det vil gjøre vondt for UEFA. Mot Real Madrid så vi det samme fra Suarez. Jeg lurer på hva Barcelona-spillerne må gjøre for å bli utvist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer