Rasende Fjørtoft: - Dommeren er i ferd med å gjøre dette til en parodi

Annullering og feil farge på kortet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Malmö - Celtic her.

(Dagbladet): Det manglet ikke på temperatur i Malmö i kveld. Ikke bare på banen ble temperaturen høy, det ble den også i Viasats studio i pausa.

To episoder hvor dommer Milorad Mazic havnet i fokus fikk det til å koke over for Jan Åge Fjørtoft i studio.

Først delte serberen ut feil farge på kortet etter at Celtics Leigh Griffiths satte kneet i skrittet på en Malmö-spiller, og deretter mente dommeren at Celtic handset da de utliknet til 1-1 - når det egentlig var Malmös Kári Árnason som handset.

- Så er det Griffiths som får gult kort for noe som skjer når ballen er ute av spill. Og vi ser at det kortet skulle vært rødt, for dette er usmakelig oppførsel mot stakkars Tinnerholm. Han setter kneet rett opp i skrittet, og skulle vært utvist. Celtic skulle ha vært ti mann på banen, sa Morten Langli om episoden som skjedde i det 38. minutt.

- For en tulling Griffiths er, fortsatte Jan Åge Fjørtfot, før han gikk løs på dommer Milorad Mazic verbalt.

- Og så er det Mazic. Først viser han straffespark, så sier fjerdedommer at det skjedde noe inne der, og så viser han at det er hands. Men vi som har sett det flere ganger ser at det er Malmö-spilleren som handser. Her skulle det vært 1-1 til Celtic, sier Fjørtoft mens TV-bildene av handsen til Kári Árnason vises på TV-skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.