Rasende fornøyd

Åge Hareide slo EM-klare Russland i første Ullevaal-forsøk og gikk rasende i garderoben. Det kan ikke bli bedre enn det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Fordi: Med sin exit i harnisk over det totale sammenbruddet mot slutten, fortalte Åge Hareide spillerne at det ikke bare er strengt forbudt å sovne til seier - det er tvers igjennom utilgivelig. - Ja, jeg var forbannet, sier Norges landslagstrener til Dagbladet. - Det var unødvendig, det skal ikke skje, og der og da - da kampen ble blåst av - følte jeg at det hadde ødelagt mye av kvelden.

Ga klar beskjed

Men Åge Hareide er ikke langsint. I hvert fall ikke når han har fått gitt uttrykk for det han mener. Og det var det den koleriske utmarsjen fra Ullevaal Stadion handlet om. Åge Hareide ville gi spillerne klar beskjed. Og da han møtte dem igjen i garderoben skjønte han at han ikke hadde rast for blinde øyne. - Et lite skår i gleden er det - det må jeg innrømme, sier Hareide. - Vi må lære av det som skjedde de siste fem minuttene. For det var ikke bare unødvendig - det var dumt også. - Hva sa du til spillerne? - At vi må lære litt av det danskene sier - vi må knipe igjen rævballene mot slutten. Og så til gleden. Den 85 minutter lange festkvelden på Ullevaal. Da Norge spilte som i sine beste stunder. Ikke minst før pause.

Hoseth i alle retninger

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer